A 444 állitása és Szlávik Dr szerint NEM lesz kötelezô a Covid gyógyszer, ti beadatnátok azért? Kort írjatok.
"Tudod vakcina nélkül is eltud tűnni 1-1 vírus. Számtalan példa volt a történelem során erre."
Igen, miután megtizedelte az emberiséget...
Így igaz.
Sokan nem értik a problémát ... Elmagyarázom.
Van egy vírus amely még az 1% halálozási arányt sem éri el. Pár hónapos fejlesztéssel, nagyon rövid teszteléssel kiadnak egy vakcinát, hogy beoltsák az embereket, hogy ez a vírus "eltünjön". Egy gyógyszernek a kifejlesztése és tesztelése évekig tart, rengeteg kísérlet kell. Mert igen. Vannak mellékhatásai. És mondhatod, azt hogy ilyen erővel ne vegyek levegőt. De nem mindegy, hogy egy rám ártalmatlan vírus, amely semmi problémát nem okoz, enyhe tünetekkel lefolyik kapok el.. vagy inkább beoltatom magamat és tönkreteszi a májamat és abba halok bele, holott élhettem volna...
Tehát a vírus nem annyira veszélyes, hogy megérje oltatni magadat ilyen gyorsan....
Ha a vírus tizedelné a lakosságot vagy még rosszabb lenne, még durvábban fertőzne akkor azt mondanám, hogy igazából muszáj beoltatni mindenkit, mert annyira halálos, hogy a vakcina mellékhatásai se számítanak ...
Csak, hogy jelenleg nem itt tartunk, hogy tizedel....
De oltassátok nyugodtan magatokat. Ezt a kört biztosan kihagyom.
15: Aztán honnan veszed, hogy csak enyhe tünetekkel kapod el áruld már el. Azt akarnád leírni, hogy nem vagy öreg, így nem veszélyes rád, akkor le se írd, mert akkor totál nem értesz a témához és kb. semmi fogalmad nincs róla.
Meg megint terelsz, próbálod egybe mosni a válaszaidat, mert onnan eljutottunk odáig, hogy leírtam nem épül be a vírus sehova, addig, hogy mindenki hülye, ha beoltatja magát.
Senki nem állította, hogy nem hosszú idő míg rendesen elkészítik a vakcinát, nem, senki nem mondta mivel direkt végigolvastam megint. Ezt a dumát egyedül te tolod, te hozod fel mindenáron.
Ezért kérdeztem, hogy mitől vagy ennyire frusztrált, amire nem vagy hajlandó választ adni, mert tényleg a mindenbe belekötök kategória.
#15 ott a pont.
Nembeszelve, akik flu miatt oltjak magukat, azok kozul is van akik elkapjak, az oltas utan.
Tehat elvileg van aki az oltas miatt lesz beteg, ez igaz, Jol tudom?
#17 Nem, ezt nem jól tudod. Az oltóanyagok egy része nem mentesít a betegség alól, hanem felkészíti a szervezetet arra, hogyha elkapja, akkor le is tudja győzni.
A bárányhimlő elleni védőoltás is ilyen volt még pár éve (nem tudom most ugyanazzal oltanak-e mint 8 éve) hogy a gyerekem barátja is elkapta az oltás után, ahogy a gyerekem is - csak míg nálunk majdnem 500 kiütés volt a testén és maradtak hegek utána, pedig nagyon fegyelmezett volt, nem vakarta el őket, addig a beoltott lányon alig 10-15 petty jelent meg.
Nem az oltástól lett beteg, az oltás megvédte attól, hogy amikor elkapta, akkor ugyanolyan súlyos legyen a betegsége, mint annak akit nem oltottak be.
Gyakran érzik úgy az emberek az influenza elleni oltásnál, hogy attól lettek betegek, de ez csak amiatt van, hogy az szezonális megbetegedés és a szezon kezdetéig kell beoltatni magukat ellene. Utána 1-2 hét amíg nem segít, általában nem sokkal utána lesznek betegek. Hiszen pont azért oltatták be magukat, mert rizikós csoportban voltak, vagyis könnyebben megfertőződhettek vagy a fertőzés súlyosabb következményekkel járhatott. Nem mosom hogy minden esetben így van, de nagy valószínűséggel aki a védőoltás után is nagyon megbetegszik, az lehet hogy védőoltás nélkül nem is élte volna túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!