Szavazás 2020-ban?
Kire szavaznál most 2020-ban és indokold meg max 3 mondatban!
A másik indokára is nyugodtan lehet reagálni, de legyetek kulturáltak légyszíves. Köszönöm!
A szavazás titkos, ennek ellenére, ha most választásokat tartanának, rólam pontosan tudni lehetne hogy kire voksoltam:
SENKIRE
Momentum.
Nincs ködös, esetleg elítélendő múlzjuk, mint akár a kormánypártnak, akár más ellenzéki pártnak. A programjuk a legrészletesebb és a felhozatalból a legjobb. Ahogy jelenleg úgy néz ki, hogy szakértő gárdajuk is nekik a legjobb az egész politikai palettán.
A fideszesek már itt is csalnak!
Csak azért is:
Mi Hazánk Mozgalom
Mi Hazánk Mozgalom
Mi Hazánk Mozgalom
Mi Hazánk Mozgalom
Mi Hazánk Mozgalom
Nekem az LMP a leg kompromisszummentesebb párt. A mi hazánk megmutatta a foga fehérjét amikor végigmentek a deákon... Nem tudom hogy akarják kivitelezni a ezt a "cigány bűnözés elleni alakulatot" (már nem tudom hogy fogalmaztak). De nekem ez elég unszimpatikus... Szerintem csak meglovagolták ezt az ügyet hogy a mérges,feldúlt emberek azt hallhassák amit akarnak. Nem hiszem hogy jobb lenne mint a fidesz. Ellenben szerintem (de nyilván nem tudhatjuk) az LMP jobban végre tudná hajtani a zöld politikát ők ahogy látom nem csak azt mondják amit az emberek hallani akarnak
(lásd:vajdaság a honlapukon elég megosztóan nyilatkoztak ez ügyben ).
Relatív se viszik jó irányba az országot, különben nem maradna le a többiektől, és nem lenne egy életképtelen csicskaország.
Sajnos nem jóval fejlettebb az ország mint 10 éve. És ez a kis fejlődés is csak az EUnak köszönhető, és a 10 éve tartó gazdasági konjunktúrának.
szíjgyártó pubival ne vicceljünk már... egy hisztis hülyegyerek, az a nagyotmondó fajta. orbán is csak egy jó szektavezér. Van értékelhető politikus a fideszben de azok még véletlenül sem ezek...
A fidesz amúgy baloldali párt, mindegy mit mond magáról. Én se vagyok ryan gosling attól ha sokat mondogatom magamról... te sem leszel értelmes, és hazafi ember, akárhogy szeretnél.
mészárosékkal se a magyar gazdagodik ugyanis külföldi számlákon áll a pénz, másrészt őket sem mondanám magyaroknak inkább hazátlanoknak.
Emellett hihetetlenül szar minőségben végzik az alibi munkákat, amiket az EU-nak mutatnak, ez nagyon érezhető a magyar úthálózaton, hogy egyre életveszélyesebbek az utak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!