Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavazás 2020-ban?

Szavazás 2020-ban?

Figyelt kérdés

Kire szavaznál most 2020-ban és indokold meg max 3 mondatban!

A másik indokára is nyugodtan lehet reagálni, de legyetek kulturáltak légyszíves. Köszönöm!

2020. jún. 11. 14:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes, hogy ez a kis szavazás is egybeesik az országos felmérésekkel
2020. jún. 13. 12:43
 12/28 anonim ***** válasza:
24%

A szavazás titkos, ennek ellenére, ha most választásokat tartanának, rólam pontosan tudni lehetne hogy kire voksoltam:

SENKIRE

2020. jún. 14. 00:22
 13/28 anonim ***** válasza:
51%

Momentum.

Nincs ködös, esetleg elítélendő múlzjuk, mint akár a kormánypártnak, akár más ellenzéki pártnak. A programjuk a legrészletesebb és a felhozatalból a legjobb. Ahogy jelenleg úgy néz ki, hogy szakértő gárdajuk is nekik a legjobb az egész politikai palettán.

2020. jún. 14. 01:40
 14/28 anonim ***** válasza:
39%

A fideszesek már itt is csalnak!

Csak azért is:

Mi Hazánk Mozgalom

Mi Hazánk Mozgalom

Mi Hazánk Mozgalom

Mi Hazánk Mozgalom

Mi Hazánk Mozgalom

2020. jún. 16. 09:40
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
Szíve szerint senkire, de ha nagyon muszáj, én is Mi Hazánkra. Jobboldali vagyok, de a Fidesz kormányzási stílusa elfogadhatatlan számomra.
2020. jún. 16. 10:07
 16/28 anonim ***** válasza:
67%
#8 csakhogy a fidesz se nem jobboldali, se nem nemzeti, a szavazói sem.
2020. jún. 22. 19:59
 17/28 anonim válasza:
29%

Nekem az LMP a leg kompromisszummentesebb párt. A mi hazánk megmutatta a foga fehérjét amikor végigmentek a deákon... Nem tudom hogy akarják kivitelezni a ezt a "cigány bűnözés elleni alakulatot" (már nem tudom hogy fogalmaztak). De nekem ez elég unszimpatikus... Szerintem csak meglovagolták ezt az ügyet hogy a mérges,feldúlt emberek azt hallhassák amit akarnak. Nem hiszem hogy jobb lenne mint a fidesz. Ellenben szerintem (de nyilván nem tudhatjuk) az LMP jobban végre tudná hajtani a zöld politikát ők ahogy látom nem csak azt mondják amit az emberek hallani akarnak

(lásd:vajdaság a honlapukon elég megosztóan nyilatkoztak ez ügyben ).

2020. jún. 23. 20:12
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
Fidesz. Az ellenzék vicc kategóriának is rossz. Semmit nem tudnak felmutatni. Magyarországon annyi az ellenzék hogy bármit mond vagy csinál a Fidesz, ők annak az ellenkezőjét mondják. És ezért hatalmas fizeteseket kapnak. Nevetséges a parlament. Egymás sertegetese megy, semmi normális munka, vita. A Fidesz legalább relatív jó irányba viszi a dolgokat. Jóval fejlettebb az ország mint 10 éve. A Fideszben legalább van pár kiemelkedő politikus mint Szijjarto Péter vagy Orbán Viktor. Ellenzéki oldalon még ma is Gyurcsány a legismertebb, aki mint tudjuk tönkre tette az országot. Úgyhogy ma nincs más csak a Fidesz. Aki nem rájuk szavaz, az gondolom hazaarulo, és nem is érdekli sem az ország, sem a nemzet. Baloldalra nem szabad bízni az országot. Ja és jönnek most Meszarosekkal. Inkább magyar nagyvallakozok gazdagodjanak,mint a külföldi (nagyrészt zsidó tulajdonban lévő) cégek, cégcsoportok.
2020. jún. 30. 17:59
 19/28 anonim ***** válasza:
34%

Relatív se viszik jó irányba az országot, különben nem maradna le a többiektől, és nem lenne egy életképtelen csicskaország.

Sajnos nem jóval fejlettebb az ország mint 10 éve. És ez a kis fejlődés is csak az EUnak köszönhető, és a 10 éve tartó gazdasági konjunktúrának.

szíjgyártó pubival ne vicceljünk már... egy hisztis hülyegyerek, az a nagyotmondó fajta. orbán is csak egy jó szektavezér. Van értékelhető politikus a fideszben de azok még véletlenül sem ezek...

A fidesz amúgy baloldali párt, mindegy mit mond magáról. Én se vagyok ryan gosling attól ha sokat mondogatom magamról... te sem leszel értelmes, és hazafi ember, akárhogy szeretnél.

mészárosékkal se a magyar gazdagodik ugyanis külföldi számlákon áll a pénz, másrészt őket sem mondanám magyaroknak inkább hazátlanoknak.

Emellett hihetetlenül szar minőségben végzik az alibi munkákat, amiket az EU-nak mutatnak, ez nagyon érezhető a magyar úthálózaton, hogy egyre életveszélyesebbek az utak.

2020. jún. 30. 20:26
 20/28 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó. Megint csak a Fideszt ócsárolod. De nem tudsz mondani jobbat. Egy kaptafa ez mind. A DK még rosszabb lenne. Ezt fogd fel.
2020. júl. 1. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!