Miért baj, ha a Jobbik elhagyta a nemzeti értékeket, ha így tud betenni a Fidesznek?
Sneider és Varga-damm is azt mondták, hogy azért lépnek ki a pártól, mert az teljesen elhagyta a nemzeti irányt. De miért nem léptek ki eddig, ha már régen ez az irány?
Egyáltalán miért baj, ha egy ellenzéki párt nem nemzeti, hiszen ellenzéki. Így tud minnél jobban a kormány ellen pakolni?
"Egyáltalán miért baj, ha egy ellenzéki párt nem nemzeti, hiszen ellenzéki."
A Jobbik megalakulása óta ellenzéki (immár 17 éve). Ez nem úgy működik, hogy ballib kormány idején nemzetiek vagyunk, nemzeti kormány alatt meg 180 fokos fordulatot teszünk.
Talán az hogy elárultak mindenkit?
No de meg is lett a jussuk.
Ha egy párt (bármelyik párt) elhagyja azokat az értékeket amelyekért előtte kiállt csak azért hogy több hatalma lehessen annak utána egyedül a hatalomszerzés marad mint lehetséges érték, és elkerülhetetlenül elindul valamelyik szélsőség irányába. Ismerünk több ilyet is a múltból, jelenleg pont a Fidesz (Fiatal Demokraták Szövetsége) az intő példa amely se nem fiatal, se nem demokrata se nem szövetség, annak idején azt mondták hogy "a szovjetek menjenek haza" most meg egy kommunista nagyhatalommal haverkodnak stb. És ezt úgy mondom hogy én enyhén jobboldalra húzok politikailag.
És az ellenzéktől se várok sok jót. Mindig az van hogy "csak váltsuk le Orbánt, csak váltsuk le Orbánt". Oké, és utána? Láttam nyugaton hogy mi van utána, milyen ideológiák terjednek.
Nem azt mondom hogy hagyjuk Orbánt hanem hogy őutána a jövőben durván ki fog lengeni a politikai inga a másik irányba (mert az emberek fejében a Fidesz=jobboldal és akkor "a jobboldal rossz, értem?"), és amikor majd drag queen-ek (= hiányosan nőnek öltözött férfiak) fognak vonaglani 9 éves gyerekek és tapsikoló tanárok előtt (nem túlzok) és agglegény-adó meg asszonytartás lesz bevezetve, a hírportálokon meg majd megy a harmadik hullámos feminista propaganda és hogy éppen mely szavakat tiltják be azon a héten mert a lakosság 0.001%-a megsértődhet rajtuk, és mindez azért mert a kultúrbal ahogy hatalomra került elindult a szélsőbal felé vezető orwell-i lejtőn (pont mint most nyugaton) akkor majd óriási szükség lesz egy olyan mérsékelt(!) jobboldali pártra amelynek egy tagja se állt soha semmilyen kapcsolatban a Fidesszel vagy bármelyik másik múltbéli párttal. És amely utána is megőrzi a saját értékeit.
Azért Damm rávilágított párton belüli csatározásokra is,ugyanúgy Farkas is.
Beépített embereik vannak,ha kell lehallgatnak párton belül,aki nem bólogat Jakabnak ,az mehet.
Én jobbikos voltam és igen is bah,ha egy párt kifordul önmagából.Anno még tüntettek Gyurcsány ellen,most meg összepajtiznak vele.Olyan jó kis párt volt és 25%ot is tudott volna.
7-es:
"A fidesz mióta nevezhető nemzetinek?"
A fidesz is nemzeti, csak nem magyar! Annyi köze van a magyarokhoz, hogy azokból élnek - nem is akárhogyan.
No meg annyi, hogy a magyar nemzet "nagyeszű" része szavazgat rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!