Az emberek mit szeretnek ennyire a momentumba?
Figyelt kérdés
Van egy internetes szavazás hogy melyik pártra voksolnál és a momentum megelőzte a fideszt de mitől ilyen sikeresek? És a Mi Hazánk miért nem ilyen sikeres? pedig az is kispárt ami a fiatalokat szólítja meg2020. máj. 11. 11:05
1/24 anonim válasza:
Azt szeretik, hogy a Magyarországot padlóra küldő szdsz szellemi utódja. A Mi Hazánk Mozgalom pedig azért nem sikeres, mert a krumplisoknak a kétfarkú-momentum a szimpi. Mindegy nekik, csak ne magyar legyen.
2/24 anonim válasza:
Azt nem tudom, de majd remélem időben rájönnek, hogy nem jó választás!
3/24 anonim válasza:
A Momentum azért szimpatikus az embereknek, mert fiatalok és műveltek. Ez egy jó kombináció ahhoz, hogy egy olyan vezetés jöjjön létre belőle, amely valami újat és jobbat hoz el. Nekem mondjuk a vezetőségük kifejezetten unszimpatikus és irritáló, de én adnék nekik esélyt.
A Mi Hazánk pedig gyökerekből áll. Akinek van egy csöpp esze az rájön. Olyan emberekből áll, akik a másságot képtelenek elfogadni, igazából szellemileg nácik.
4/24 anonim válasza:
Amit a többi pártban, megtévesztik a szavazókat. Fiatalok, kritikusnak tűnnek, ez elég. Hogy rendszeresen magyarellenes dolgokat tesznek, a karácsonyi fasiszta intézkedésük, a románok, szlovákok magyarellenességének támogatása, a botmixer, a kommunista bűnös unokája, a genderizmus, nem számít, ez már nem jut el a szavazók tudatáig.
5/24 anonim válasza:
#3-as,te jó beteg vagy.Kár hogy bezárták az OPNI-t.
6/24 anonim válasza:
Szeretem az ilyen intelligens hozzászólásokat, mint a tiéd, 5ös...
Mi nem tetszett? Hogy leírom, hogy a momentumosok művelt fiatalokból állnak, akik bár alapvetően nem szimpatikusak, egy esélyt adnék nekik?
Netán az, hogy a totálisan elmebeteg mihasznákot szidom?
7/24 anonim válasza:
Mert a változást akaróknak nincs pártjuk. a Momentum új jelenség ezért népszerűbb. Bár a meghunyászkodásuk után szerintem annak is lutri
9/24 anonim válasza:
Hol van ez az internetes szavazás?
10/24 anonim válasza:
Mint Momentumos mondom, hogy a titkunk az, hogy mi valóban bekopogunk és személyesen is elérjük az embereket, ez az egyik része. A másik, pedig, hogy nálunk még nem lopott senki és aki lopni merészelne, azt azzal a lendülettel bsszák ki a pártból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!