Az ellenzék egy idősotthon fenntartásával sem tud megbirkózni! Milyen képet tár el elénk a következeő évekre?
Arról, hogy régóta nem járt orvos a Pesti úti idősek otthonában, rossz és lejárt szerekkel takarítottak egyedül az ellenzéki városvezetés tehet, mivel ez az ő dolguk. Ha lejárt és rossz fertőtlenítőszereket használnak a koronavírus nem fog elpusztúlni, inaktívvá válni. Ehhez nem kell nagy ész.
Szomorú ás felelőtlen ez a Bp-i városvezetés részéről [link]
Érdemes lenne jobban tájékozódni, nem csak a Fidesz-propagandából.
A lényeg, hogy Karácsony 200 tesztet végeztetett el helyben, és folyton hangoztatta, a tesztelés fontosságát, kérte a kormányt, aki ezt megtagadta. A tesztelés során derült ki ez az eredmény, de nem a teszttől betegedtek meg, még ha a fideszesek ezt a következtetést vonnák is le.
Tetszetős mondat:
"Régóta nem járt orvos a Pesti úti idősek otthonában"
3 hónapja,vagy régebb óta?!?
Ki az intézmény állapotáért a felelős?
Önkormányzati választás:
2019.október.13
Fővárosi közgyűlés alakuló ülése:
2019.November.05.
Ezt fogadjuk el ténynek.
Március eleje óta látogatási tilalom van.
Ezt ki rendelte el?
A Magyarországon a fertőzés első esetét,
március 4.-én jelentették nyilvánosan.
Ekkortól datálható (remélhetőleg) az első tisztiorvosi rendelkezések ideje?
Nem.
AZ egész, politikai hiszti és hangulatkeltés, a kormányzat részéről.
Köszönöm.
" rossz és lejárt szerekkel takarítottak egyedül az ellenzéki városvezetés tehet, mivel ez az ő dolguk."
Elhiheted, hogy egy tisztítószer nem novemberről márciusra jár le, ahogyan azt is, hogy nem az ő dolguk ezt figyelni és megrendelni, hanem az intézményvezetőé, de annál inkább az ő keze alá dolgozóké. És ennek felismeréséhez tényleg nem kell nagy ész. Vagy ha nálatok elfogy a budipapír a munkahelyen, a vezérigazgató ajtaján kopogtatsz egy üres gurigával?
Az ilyen és ehhez hasonló kérdéseknél eltűnődöm: a trollfelvételin ostobának, vagy rosszindulatúnak kell lenni inkább? De ma ráébredtem, hogy ostobának ÉS rosszindulatúnak lenni a nyerő stratégia.
Látom, megkaptad az állást.
Jó olvasgatást, kedves kérdező! Kíváncsi vagyok a véleményedre!
A FIDESZ által irányított állam egy kis létszámú, falusi idősotthon fenntartásával sem tud megbirkózni! Milyen képet tár el elénk a következeő évekre?
Szóval nem is a kérdés és a hozzászólások a lényeg, hanem az emberi gonoszságot és elvakultságot kellene már elfelejteni és magába szállnia a lelketleneknek.
Jobbulást kívánok minden betegnek.
Én nem tudom, de pl a Karácsony NEM BEjelentette -a megfelelő helyen-, hanem a fészbúkjára kiírta a helyzetet.
Az otthonért nem az ellenzék úgy általában, hanem az otthon vezetője, a kerületi polgi, és azután a főpolgi a felelős.
A szerek szavatosságáért, az orvosok munkafegyelméért fél éve az új főváosi vezetés a felelős, nekik kellett volna rendszeesen ellenőrizni.
Az otthon vezetője miért nem mond le -a felelősség vállalása mellett-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!