Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszeseket nem zavarja az,...

Fideszeseket nem zavarja az, hogy sorra derülnek ki Orbán és elvtársainak a soros-ösztöndíjhoz való kötödésük?

Figyelt kérdés
És, ez által Soroshoz is!
2020. ápr. 6. 17:44
 1/6 anonim válasza:
100%
Nem, miért zavarna?
2020. ápr. 6. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Kit érdekel amíg védenek a migránshordáktól és 10 év után végre adnak 1 heti nyugdíjat?
2020. ápr. 6. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Ha már Soros: nézzük, hogyan vélekedik róla az ATV ásza, Sváby András:

[link]

2020. ápr. 6. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:

"

Ha már Soros: nézzük, hogyan vélekedik róla az ATV ásza, Sváby András:"

Csak hát itt nem Sorosra kérdeztem rá, hanem a fiókáira, akikről a fiedesz-fanok elhiszik, hogy azok mekkora soros-ellenesek.

2020. ápr. 6. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
37%
Már annyiszor meg lett válaszolva a kérdés, hogy kezd rettentő unalmas lenni... Senki nem fogadott örök hűséget Sorosnak és ő sem várhatja el senkitől, hogy egész életében aszerint politizáljon, ahogyan anno "ki lett képezve". Ha jól emlékszem, Kovács Zoltán felajánlotta, hogy ha Soros igényli, szívesen visszafizeti a teljes összeget. (Eddig még nem jelentkezett...) :D
2020. ápr. 6. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom, nem láttál még ösztöndíj szerződést.

Abban sem volt semmiféle polikára vonatkozó dolog.

Láttam én is, csak nem nagyon érdekelt.

És nem derült ki semmi újdonság erről az elmúlt 30 évben.

2020. ápr. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!