A Táncsics radikális balpártal vagy a momentum bír nagyobb támogatottsággal?
Figyelt kérdés
Mindkét párt a fiatalokat célozza meg és mindkettő radikális.
Melyik párt a támogatotabb/melyik híresebb?
2020. márc. 28. 15:20
1/11 anonim válasza:
A Táncsics egy éve sehol nem volt a választáson, a momentum 9-10%ot szerzett...
"
Mindkét párt a fiatalokat célozza meg és mindkettő radikális."
Liberalizmus vagy kommunizmus? Újra a "szép napokba" csöppenénk...
Bár én 20-22 közötti vagyok, nekem egyik se jön be.
#Csakakonzervatívok
6/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy vélem hogy a dicső Táncsics radikális balpárt a kedveltebb.
2020. márc. 28. 18:42
7/11 anonim válasza:
Ha a gyakorin nem nyomatnák ennyire a Táncsics balpártot, akkor kb a párttagok rokonságán kívül senki sem ismerné őket.
Na nem mintha most olyan nagyon ismertek és népszerűek lennének.
8/11 anonim válasza:
Utolsó,mégis van elég erejük,hogy tüntetéseket szervezzenek
9/11 Salx Narval válasza:
Hát ez a Táncsics radikális baloldali párt nem nagyon nyomulhat én pl még nem is halottam róluk. A Momentumról azért gyakrabban hallani pedig az ő megnyilvánulásaikat sem követem figyelemmel de azért itt-ott hallom a hírekben. No majd rájuk nézek kik is ezek az emberkék és mi jót ígérnek nekünk.:D
10/11 anonim válasza:
Mi az a Táncsics ? Van ilyen párt?
Amazt a szivárványos b_zisimogatókat ismerem. Okádás az egész de legalább külföldről tolják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!