Mikor vezeti be Orbán Viktor a 14. havi nyugdíjat amit 2006-ban ígért meg?
2/3
Attól hogy nem ő nyerte 2006ban, még ígérhette nem, kecskelőcsü Jani ? Klára asszony is dzsunijós minimált ígért, de nem nyert. Most akkor ezek szerint nem is ígérte?
"Mikor vezeti be Orbán Viktor a 14. havi nyugdíjat amit 2006-ban ígért meg?"
Amint 2006-ban megnyeri a választásokat.
2006-ban ígérte meg ugyanis, hogy AKKOR HA NYER bevezetik. Nem akkor ha veszít, nem akkor ha a következő választáson nyer, hanem 2006-ban.
Orbán nyert?
#4 "Klára asszony is dzsunijós minimált ígért, de nem nyert. Most akkor ezek szerint nem is ígérte?"
Látom neked nehezen megy a szövegértés. MIKOR is nyert "Klára asszony?" MOST, az eu-s választáson. Mikor is ígérte meg ezt? MOST ennek a választásnak a kampányában.
Majd ha a következő kampányban ígér valamit de NEM jut be vele az eu-s parlamentbe képviselőnek, akkor nem is fogjuk rajta számon kérni hogy sikerült-e. MOST viszont éppen azért van ott a helyén, mert EZT megígérte. NEKED és nem nekem, mert én nem szavaztam rá.
Ha téged nem zavar hogy palira vett, nekem mindegy. Én előtte is tudtam, hogy csak hazudik reggel, éjjel meg este, ahogy a férje.
A 14. havi nyugdíjat? Ne álmodj.
A 14. havi adót? Hamarosan!
6/8
Aha, értem, az ígéret csak akkor számít ígéretnek ha nyer is. Ha nem nyer, minden amit mondott törölve. Érdekes.
#9 Direkt játszod a hülyét?
Ha te megígéred hogy ha megnyered a lottó ötöst akkor veszel a haverodnak egy kocsit - akkor is meg kell venned neki ha NEM nyered meg a lottó ötöst? Mert az ígéret az ígéret?
Hiszen kihúzták a számokat és nem lényeg hogy te nyertél vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!