Ti biztonságban érzitek magatokat ebben az országban?
Figyelt kérdés
Engem eléggé elbizonytalanít, hogy egy ilyen korrupt, diktatórikus rendszer meddig fajul az állampolgárokkal szemben ha mondjuk jön egy járvány és esetleg karanténozni kell, esetleg súlyosabb fellépés szükséges a pánikba eső emberekkel szemben, ki tudja mit hoz a helyzet. Nem túl jó érzés, hogy egy ilyen dolog a Fidesz kormány idején ér el minket és most elég nagy az esély. Vélemények?2020. febr. 26. 14:21
11/16 anonim válasza:
"Csak kíváncsi vagyok, hogy a lerohasztott magyar egészségügy akkor kinek az ügye? :D"
Most úgy beszélsz mintha Fletó vagy Horn alatt olyan jó lett volna az egészségügy.
12/16 anonim válasza:
Ja! Horn, Meggyesi és Fletó idejében meg olyan toppon volt az egészségügy, hogy halottakat támasztottak fel a kórházakban? XD
13/16 anonim válasza:
Sajnos az egyetlen megoldás a vizeletdíj újból bevetetése lenne! A svejci-szintűre fejlesztette volna az egészségügyet, de ezek a fideszek leszavazzák!!! (Szarkazmus kikapcs.)
14/16 anonim válasza:
Én nem érzem, de nem a koronavírustól félek.
Orbánék legújabb célpont keresése jobban zavar. Nem tudom én mikor leszek megtalálva.
2018ban már becéloztak minket
a választások után elégtételt veszünk Mondta Orbán. Rajtunk, akik nem fideszesek.
15/16 anonim válasza:
#11 nem volt jó, csak joBB! Pedig akkor nem volt akkora jól teljesítés. Max pannon puna volt.
16/16 anonim válasza:
Borsodban nem igazán érezném biztonságban magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!