Miért lengi ennyire körül a Fideszt a bűn?

Nos... Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
Szerintem semmi féle bűn nem lengi körül a FIDESZ-t,sőt egyre jobb ötletekkel,megoldásokkal próbálják rendbe tenni a jövőnket!(nekem spec. a műa.és fém flakonok visszaváltása tettszik a legjobban,mivel természetvédő v.ok).
Ha figyelmesen meg hallgattad a Miniszterelnök Úrlegutóbbi évértékelő beszédét,akkor nem teszel fel ilyen kérdéseket...
Nekem nagyon tetszett és remélem mindez megvalósul amiről beszélt.
A legnagyobb bűnt,mi emberek követjük el ha nem rájuk szavazunk!
Ne adja a Jó Isten hogy mások kormányozzák az országunkat!
Majd akkor jön a feketeleves,meg a bűn!
Én évekig MSZP-s voltam,nem tagadhatom,és be is merem vállalni!De amikor vesztettek,egy világ dőlt össze bennem és qrvára sz@rul esett csalódni bennük!
Most hogy látom a fejlődést egyre nagyobb iramban,újból magamhoz tértem,és úgy érzem van még értelme élnem eme kis hazámban!
Igazából nem bíztam benne h.jobb lesz a FIDESZ,de ez most bejött!
Mindent köszönök ennek a pártnak,kormánynak a jobb,szebb,szabadabb,becsületesebb jövőnkért kis országunk-ban!
Sok sikert kívánok nekik és a Miniszterelnök Úrnak!
TISZTELETET és BECSÜLETET!

Kedves 9-es!
"Normális országokban a korrupciót bírósági döntésekben mérik,..."
Ahogy mondod! A normálisokban! Bizony ám! Csak a normálisokban!
A két kiló krumplit pedig ne hozd fel ellenérvnek, mert vannak, akiknek még a krumpli sem kell a hülyeséghez.

Nem a fideszt lengi körül a bűn, hanem a bűnt lengi körül a fidesz!
Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!