Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért lengi ennyire körül a...

Miért lengi ennyire körül a Fideszt a bűn?

Figyelt kérdés
Korrupció, közlopás, diktatúra, választási csalás, pedomaci, asszonyverés, házasságtörés, alkoholizmus, kokain, hazugság......nagyon zavarba ejtő. Nem tudok olyan pártról aki ennyire benne lett volna a sűrűjében még a rendszerváltás előttről sem. Jelent ez valamit?
2020. febr. 17. 14:00
1 2
 11/13 karacsonyi krampusz ***** válasza:
52%

Nos... Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.

Szerintem semmi féle bűn nem lengi körül a FIDESZ-t,sőt egyre jobb ötletekkel,megoldásokkal próbálják rendbe tenni a jövőnket!(nekem spec. a műa.és fém flakonok visszaváltása tettszik a legjobban,mivel természetvédő v.ok).

Ha figyelmesen meg hallgattad a Miniszterelnök Úrlegutóbbi évértékelő beszédét,akkor nem teszel fel ilyen kérdéseket...

Nekem nagyon tetszett és remélem mindez megvalósul amiről beszélt.

A legnagyobb bűnt,mi emberek követjük el ha nem rájuk szavazunk!

Ne adja a Jó Isten hogy mások kormányozzák az országunkat!

Majd akkor jön a feketeleves,meg a bűn!

Én évekig MSZP-s voltam,nem tagadhatom,és be is merem vállalni!De amikor vesztettek,egy világ dőlt össze bennem és qrvára sz@rul esett csalódni bennük!

Most hogy látom a fejlődést egyre nagyobb iramban,újból magamhoz tértem,és úgy érzem van még értelme élnem eme kis hazámban!

Igazából nem bíztam benne h.jobb lesz a FIDESZ,de ez most bejött!

Mindent köszönök ennek a pártnak,kormánynak a jobb,szebb,szabadabb,becsületesebb jövőnkért kis országunk-ban!

Sok sikert kívánok nekik és a Miniszterelnök Úrnak!

TISZTELETET és BECSÜLETET!

2020. febr. 18. 13:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

"Normális országokban a korrupciót bírósági döntésekben mérik,..."

Ahogy mondod! A normálisokban! Bizony ám! Csak a normálisokban!

A két kiló krumplit pedig ne hozd fel ellenérvnek, mert vannak, akiknek még a krumpli sem kell a hülyeséghez.

2020. febr. 21. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem a fideszt lengi körül a bűn, hanem a bűnt lengi körül a fidesz!

Vagy nem?

2020. febr. 21. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!