Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Bakondi György tényleg olyan...

Bakondi György tényleg olyan jó szakember, amiért a miniszterelnök belbiztonsági szakértője lett?

Figyelt kérdés
2020. jan. 28. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Én még a katasztrófavédelem élén ismertem meg személyesen, nagyon alapos, nagyon precíz, nagyon fegyelmezett ember.... és elég okos is.
2020. jan. 28. 13:01
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Igen, valóban olyan jó szakember.
2020. jan. 28. 13:17
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
A szakértelem soha nem volt szempont Orbánnál. Személy szerint azt sem tudom mit csinál egy "belbiztonsági szakértő", de ez nyilván az én hibám.
2020. jan. 28. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Talán pont azért.
2020. jan. 28. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Bakondi nem szakember . Már agyára ment a migránsozás. Álm odik valamit, és azt valóságnak hiszi. Viszont nagyszerűen tudja riogatni az embereket, és Orbán ezt várja el tőle.
2020. jan. 28. 17:47
 6/12 anonim ***** válasza:
35%

"Bakondi nem szakember"

Akkor ki neked a szakember? Pl. aki azt állította álprobléma az egész, majd később nekirohant egy ajtónak? 😀

Tényleg érdekelne!

2020. jan. 28. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Nem jó szakember.Pökhendi és buta.De tudja mit kell mondani orbánnak, igy benn marad a "kosárban".
2020. febr. 2. 14:46
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

Bakondi egy papagáj,azt szajkózza amit kiadnak neki.

Katasztrófavédelmis volt,onnan tört fel belbiztonsági szakértővé.

Nála állandó a vészhelyzet a déli határon,özönlenek a migránsok.Ez kell neki,ebből van a pénze.Mi lenne vele,ha teljes lenne a nyugalom? Rögtön Ő nem is kellene. Egy ostoba ember,nem egy intelektuell.

2020. febr. 3. 16:17
 9/12 cseppszi ***** válasza:
28%

Hát amúgy ja - jól forgatja a szót azt mindenki azt ért belőle amit szellemi szintje diktál.

Pl 120 ezer migráncs jön Magyarország felé. Nem Magyarországra - hanem csak errefelé ...

Ha azt veszem a moszkvai meg a tokyoi metro egy szakasza is jön Magyarország felé csak azoknak az utasai se ide jönnek, csak erre felé...

2020. febr. 20. 16:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csepp.szű nevű felhasználó

Bakondi annyit modott, hogy a balkáni útvonalon (Görögország, Bosznia, Szerrbia, stb.) jelenleg 120 ezren várakoznak arra, hogy eljussanak Nyugat-Európa felé. Ezek akár a M.o.-on keresztüli útvonalatis választhatják.

2020. febr. 20. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!