Szerintetek miért van az, hogy ha a Fidesztől kérdéseket várnak a Parlamentben, olyan célból, hogy mondják el, hogy tervezik a problémák megoldását. Ők ebben az esetben mindig az előző 8 év hibáit mondják el, és semmi jövőbe tekintő dolgot?
Szerintem nem a múltban, hanem a jelenben/jövőben kellene élnünk. Azt mindenki tudja, hogy az előző 8 év rossz volt, dehát kit érdekel már az?
Nincs tényleges, probléma megoldó programjuk a kérdésekre, csak a mellébeszélés ami megy.
"vicces. választások előtt elszóltam magam, hogy figyeljétek meg, ígérgetnek, aztán meg ha nem haladnak sehová, mutogatnak hátrafele. lehurrogtak, hogy ez nem így lesz, hülye vagyok. és tessék. :)"
Én is megmondtam, dehát az átlagmagyar már csak ilyen :D
8 évig ezt fogjuk hallgatni "hogy de az elmúlt 8 évben.."?
Én inkább az elkövetkezendő 8 évre vagyok kíváncsi.
A múltba való mutogatással, pálinkafőzéssel, trianozással, vezetőcserékkel nem fogunk jóllakni.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:56
Ha nem lett volna MSZMP, MSZP-SZDSZ stb. uralom, ma valószínűleg tárgyalni se kéne ilyen szervezetekkel!
nem azt kellene ecsetelni, hogy hu de rossz volt ez a 8 év, hanem észérveket kellene adniuk, hogyan fogják kijavítani
természetesen utálom az MSZP-t de én csak annyit látok, hogy mióta a Fidesz átvette a hatalmat, a forint 264-ről 290-re romlott, az IMF nem tárgyal velük, a benzín olyan áron van, amelyen még sosem volt, és Magyarország a 10.legveszélyeztetettebb ország csőd terén.
Nyissuk ki a szemünket, ezek nem a hazugságok, hanem kész tények!
Remélem az önkormányzati választásokon sokan átpártolnak a Jobbikhoz, én ezt tettem! Adjon az Isten! Szebb Jövőt!
ma 21:19
Egy jobbikos, aki az IMF-nek való kritikátlan gazsulálást javasolja. Gondolom, abba a jobbikos fajtába tartozol, amelyik 2008 elején még szoci volt :)))
a Jobbik alapjában véve nem venne fel hiteleket, ezt Vona Gábor leszögezte
mert ezek a hitelek az eddig felvett hitelek törlesztésére mennek el, és nem a gazdaság fejlesztésére
megjegyzem, a választások előtt Orbán is megígérte, hogy nem lesz hitel
szóval az IMF-et Jobbikkal kapcsolatban ne hozzuk fel, nekik meg lenne a gazdaság helyreállító programjuk.. ezen is lehet vitázni, csak nem érdemes
a többi Fidesz elleni érvhez egyébként mit szólsz? mit szóltok?
"ugyanmár ti semmivel sem fogtok jóllakni :D"
Ki az a "ti" ?
Vona Gábor a választások előtt elmondta, hogy fel fogjuk venni a hitelt, de az a pénzösszeg szinte egy az egyben arra megy el, hogy a régi hitelek kamatait törlesszük
gazdaság fejlesztő céljuk alig van ezeknek a pénzeknek.. vagyis lehet, hogy cél az lenne, de az már egy más tészta..
és egy idő után kell a következő hitel is, hogy az előző évek és a legújabb felvett hitel kamatait törlesszük
és így.. egyre több lesz a visszafizetendő kamat és egyre inkább sorlódik az ország a bajba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!