Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most hogy Borkai lemondott, a...

States42 kérdése:

Most hogy Borkai lemondott, a szintén szexbotrányhős Wittinghoff is lemond, vagy a Kispestet saját bevallásuk szerint szétlopó komcsi képviselők is lemondanak?

Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Megy a párt propaganda?

Nem vágod ugye, hogy Borkai nem abba bukott bele, hogy megdugott egy prostit, hanem nem tudott elszámolni vele miből fizette ki az orgiákat?

2019. nov. 7. 12:50
 2/12 anonim ***** válasza:
6%
Nem, ők nem olyan becsületesek mint Borkai Zsolt.
2019. nov. 7. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
2: Az aztán tényleg becsületes dolog, hogy közpénzből orgiákat tart (nem, nem az volt az egyedüli ami a videón van), aztán csak a választások után hajlandó lemondani (mindenki tudja miért csak a választások után mondott le).
2019. nov. 7. 13:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö! Te szoktál irni a Lokálba is?
2019. nov. 7. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, és a Lakner sem fog
2019. nov. 7. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:

# 1/5

Nem, nem vágja. Egyébként hol van ilyen elszámolási kötelezettség? Kíváncsi lennék mennyibe került.

2019. nov. 7. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

6: Párszor körülbelül kiszámoltam nagyjából mennyivel kell számolni.

Borkai kicsivel többet kapott ki 2018ban, mint 1 millió forint, de ott volt neki valami olimpiai járadék vagy mi. Számoljunk vagy 1,5 millióval. Ennyit kap ki havonta, de ebből ugye meg is kell élnie. Elég nagylábon éltek ahogy nézegettem a képeit, így azért nem sok maradhatott félrerakásra a 1,5ből. Oké, hogy ott a párja, stb, de szerintem az is vígan költötték.

Minimális idővel is számoljunk 3 napot egy ilyen orgiás kalandra. 1 nap oda út, 1 nap pihenés meg orgia, 1 nap visszaút. Az ilyen kaliberű prostik jó pár százezret fognak elkérni naponként. Simán számolhatsz csak a prostik felfogadására 600 ezret (de ez is olcsó becslés, sokszor egy éjszakára nem luxus prostik is 80 ezret kérnek el és ez tényleg csak egy éjszaka, általában 22 órától reggel 6-ig). Ez csak a felfogadás, ezen kívül még ettettned kell, ittatnod kell őket, meg, ha van kábszi, akkor abból is biztosítanod kell. Ez se azért olcsó dolog, mert a luxusprostik nem érik be bármivel. Ezek még csak a prostik, de akkor Borkai pénzelje saját magának is ugyanezt, ha azt vesszük a többi részvevő pasi saját magának fizeti ezeket. De akkor szállás is kell. Oké, aludhatsz a yachton, de azt is ki kell bérelned kell. Ezeknek az áraival nem vagyok tisztában, még sose volt dolgom. De akkor azért mivel elég ismert személyiség vagy, kell hallgatási díjat fizetned, hogy ne rohanjanak egyből a sajtóhoz. De ugye el is kell utaznod Horvátországba, repülővel mész akkor ott is fizetni megint a prositknak is, ott autót bérelni, tankolni, stb. Egy-egy ilyen orgiára számolhatsz alsó hangon 1 milliót, de azt is akkor, ha közösen dobják össze a résztvevő férfiak a pénzt. Ha Borkai fizette az egészet, akkor 1,8-2 millió között számolj.

Beszélgettem már prostikkal, akik még nem is luxus kategóriába tartoznak (de nem is a legalja), olyanokkal is akik hazai oldalakon fent sincs, tőlük tudom kb. milyen árakra kell számolni az ilyeneknél.

A gond az, hogy nem is olyan ritkán voltak ezek az orgiák, ezzel nem tudott elszámolni Borkai. Oké, ahogy a HVG kiszámolta kicsivel többet kapott ki 2018ban, mint 1 millió + az olimpiai biszbasz, de azért bőven voltak mellette kiadási Borkainak, annyit nem tudott félrespórolni meg mit mondott volna a feleségének, hova tűnt a félretett pénz? Emiatt merült fel a gyanú, hogy közpénzből lett fizetve.

2019. nov. 7. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
7# minek készülsz te, mesemondónak? Mert egyébként konkrét információid, bizonyítékaid arról, hogy ki mit fizetett és mennyit, és kinek, stb...úgy látom nincsenek. Ezek a te feltételezéseid!
2019. nov. 7. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8: Nem kellene feltételezéseimnek lennie, ha Borkai hajlandó lett volna elszámolni miből fizette ezeket, tételesen számlákkal, stb. Hisz prostiknak is kell hivatalosan idehaza számlát adniuk.
2019. nov. 7. 14:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kellene feltételezéseidnek lennie... Persze, itt Magyarországon aki prostizni jár, az mind számlákkal rohangál a zsebében, mi? Egyébként meg Horvátországban volt, és ki tudja ki fizetett és a többi...
2019. nov. 7. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!