Ezt ti is egy jó ötletnek tartjátok?
Már tényleg az agyatokra ment a kampány. Dobrev hazudik reggel este még éjjel, mint a férje. Nagyon hülyék vagytok, de megnevettettetek.
Egy EP képviselő ahogy majd megváltoztatja az EU alapszerződés ét a tagállamok vezetőinek ellenében. Persze, persze. Még majd garanciát vállal. Ő aki egy cégéres, hazug gazember tettestársa.
Ennek a nőnek a férje, pártjának a vezetője már volt 6 évig kormányon. Ha akkor nem voltak képesek annyira se hogy ne vigyék csődbe az országot, hogy lennének képesek bármire EP képviselőként?
Tényleg ennyire nincs senki az ellenzéki oldalon hogy csak egy bukott ember és felesége maradt?
Szânalmas.
Dobrev Klára azért dolgozik hogy az UNIO-s pénzek oda kerüljenek ahova azokat az UNO adni akarja, tehát az önkormányzatokhoz és az ott élő emberekhez.
Orbán Viktor meg azért dolgozik hogy az UNIO.s pénzek a veje a rokonai a haverjai és a strómanjai zsebébe kerüljenek.
Találós kérdés: akkor most ki a becsületes? és ki a csaló tolvaj?
#12 "Találós kérdés: akkor most ki a becsületes? és ki a csaló tolvaj?"
Dobrev és gyurcsányod a csaló tolvaj.
Te meg a hazug vagy.
23:07! ezt írod Dobrev és gyurcsányod a csaló tolvaj.
Te meg a hazug vagy.
Ismétlem neked a tényeket:Dobrev Klára azért dolgozik hogy az UNIO-s pénzek oda kerüljenek ahova azokat az UNO adni akarja, tehát az önkormányzatokhoz és az ott élő emberekhez.
Orbán Viktor meg azért dolgozik hogy az UNIO-s pénzek a veje a rokonai a haverjai és a strómanjai zsebébe kerüljenek.
Tudom hogy kegyetlen rossz dolog szembesülni azzal a ténnyel hogy az általad nagyrabecsült orbán egy pénzsóvár csaló de hidd el erről nem én tehetek, ezért szánalmas vagy amikor a tények felsorolásáért engem te le hazugozol.
Ezt írod:Gyurcsány és a becsületesség egy mondatban nem fér meg.
Még mindig ennyire féltek Gyurcsánytól
hogy még a nevét sem kell leírni és mégis tőlle vagytok berezelve? tényleg egy leoltott szánalmas bagázs vagytok.
#16 Hiába ismétled meg attól még nem lesznek tények, maradnak azok amik voltak - hazugságok.
Gyurcsányod már a szemedbe hazudott, átvert téged. Ő maga mondta ezt el. Hogyan hihetsz el még neki bármit is ezután - vagy a feleségének akár?
Vagy te magad is benne vagy a hazugságban és ezért támogatod ezek után is vagy annyira buta vagy hogy bármiféle hazugnak felülsz. Egyik sem éppen jó megoldás a számodra.
10:42!
Ismétlem neked a tényeket:Dobrev Klára azért dolgozik hogy az UNIO-s pénzek oda kerüljenek ahova azokat az UNO adni akarja, tehát az önkormányzatokhoz és az ott élő emberekhez.
Orbán Viktor meg azért dolgozik hogy az UNIO-s pénzek a veje a rokonai a haverjai és a strómanjai zsebébe kerüljenek.
Tudom hogy kegyetlen rossz dolog szembesülni azzal a ténnyel hogy az általad nagyrabecsült orbán egy pénzsóvár csaló de hidd el erről nem én tehetek, ezért szánalmas vagy amikor a tények felsorolásáért engem te le hazugozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!