2022-re az LMP a zöldpolitikával a régi értékei mellett kiállva újra megerősödhet és meghaladja az 5 százalékot?
Mission Impossible.
Az LMP-nek vége. Az összes ismert arcot kirúgták a pártból, a maradékról nem is érdemes beszélni.
Elvileg előfordulhat, de azt tudni kell hogy Magyarországon ha egy párt bezuhant 5% alá onnan még soha senki nem állt fel. (Az LMP májusban 2,19%-ot kapott, a Kétfarkú Kutyapárt is megverte ami egy viccpárt...)
Ráadásul azokban a szavazói csoportokban ahol korábban népszerűek voltak, az EP-választás óta a Momentum kenterbe veri őket.
Plusz van egy nagyon súlyos hitelességi válságuk, az emberek nagyrésze nem hiszi el róluk hogy ellenzéki párt, Szél Bernadett és Hadházi Ákos kirúgásával pedig erre is rápakoltak egy lapáttal.
Ettől függetlenül a zöld ügyek itthon is előtérbe fognak kerülni, de szerintem az LMP alkalmatlan lesz ezek HITELES képviseletére.
"ráadásul egy olyan (zöld) témába beleállva, ami itthon széles bázist nem tud megszólítani."
A tv székház hiszti jobb lenne szerinted? Miért baj ha következetes politikát folytat egy párt?
Ne haragudj de én egy szóval sem mondtam hogy baj lenne, ha egy párt következetes politikát folytat. Épp ellenkezőleg.
Én azt állítottam hogy az átlagos magyar választót, vagy az itthoni választók többségét jelenleg nem azok a “zöld” kérdések foglalkoztatják, amit az LMP képviselni próbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!