A Magyar nyugdíjasok miért tűrnek el mindent?
Miért szavaznak a fideszre ha a fidesz elvette azt a jogukat hogy alanyi jogon járjon nekik a nyugdíj, így kiszolgáltatva őket a mindenkori kormányoknak, és ezzel a létbizonytalanságba sodorja őket?
Isten őrizz, dehogy gyűlölnek, ne haragudj, ha megbántottalak.
Bocsánat.
Mutasd már meg nekem, mert kíváncsi lettem, ugyan honnan is vetted ki azt hogy a #9-es válaszoló eldöntötte,hogy te egy baloldali liberális gyurcsányista vagy és már gyűlöl is,csak azért mert nem vagy fideszfan.
Nekem ebben a két mondatban egyik szó vagy szóösszetétel sem hasonlít még közel sem ilyesmire. "Annyira jó látni, hogy ilyen nagy az egyetértés az ellenzéki oldalon. Jellemző is ez a magatartás évek óta."
Szóval várom, hol van ebben hogy rólad ilyet gondolna és hogy gyűlölne érte?
Azt írja a 9-es válaszoló,hogy jó látni,hogy milyen nagy az egyetértés az ellenzéki oldalon pedig én egy szóval se emlitettem,hogy ellenzéki szimpatizáns lennék,de ő ezt eldöntötte,hogy csak is az lehetek,de tévesen.
Rendben én értetem félre,hogy gyűlölöd azt aki nem úgy gondolkodik mint te.
Nem gyűlölök én senkit.
"úgy érezte, mint aki váratlanul ellensége szívébe pillantva ott szeretetet, és megértést talált"
Gyűrűk ura
De most ár ezt hagyjuk abba 😂
Belétek oltotta orbán a gyűlölködést nem is tudtok egyhamar megszabadulni tőle.
A gyűlölet először megmérgezi a lelket aztán a testet.
Jó gyűlölködést fideszesek.
#16 Kicsit sem zavar hogy itt egyedül az ellenzéki válaszolók mocskolódtak, gyűlölködtek, meg köztük te, ugye?
Persze ez is a mi hibánk, miattunk írsz olyat, hogy "Így tapsolt el az orbán banda 3000 milliárd forintot.
Ez is egy fideszes pénzmosoda, erre van pénz, mert ebből lehet fél legálisan milliárdokat kilopni."
Van más választásuk?
A fiatalok elmehetnek külföldre az idösek nem.Akik ledolgoztak egy életet az utólsó pár évükbe szerintem szeretnének nyugalmat.Örülnek annak mi van.
Igen jöhettek azzal hogy de hat elkell menni szavazni,ott az ellenzék.
A szavazás vicc Kolompár szálitja a kissebbség szavazatát.Az ellenzék az se lenne jobb idővel.
A fűrer semmi mást nem csinál mint az ősi "oszd meg és uralkodj" taktikát követi.
Ő maga mondta "Egy kormánynak nem az a dolga hogy kormányozzon, ellenségképet kell a lakosság elé állítani és megvádolni a legelképesztőbb dolgokkal"
Ez Orbán Viktor mondta a parlamentben.
Mit csinál? Soros-migráns-Brüsszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!