Hogyan képzeljem el a gyakorlatban, hogyan történik, amikor egy magyar hivatalnok kenőpénzt fogad el?
A Man in black egyik döntő jelenete az, amikor a sok jelöltnek kell részt vennie a teszten, de kiderül, hogy valójában egyikük sem tudja miről van szó, mégis hadoválnak teljes magabiztossággal. Nem kell túlmagyarázni, mindenki érti pár képkockából is hogy ki az akinek esze is van.
Most itt is ezt csináljátok. Tulajdonkééppen senki nem tud semmit az ügyről. Kérdeztem, próbálkoztam, de semmi. KI fogadta el a kenőpénzt? KI volt korrupt? Semelyikőtök nem tudja, mégis megy a mocskolódás.
Azt tudni ki ADTA, de azt nem hogy kinek.
Szóval bocsi, de nem kellene egyből beállni köpködni, amíg nem biztos, hogy nem a haverjaitokat köpköditek vele esetleg!
Na most pont megmutattad amiről beszéltem.
Olyan nincs, hogy a Magyar Állam ír alá egy szerződést, vagy a Magyar Állam állapodik meg abban hogy ezt vagy azt rendeljék meg.
Olyan van, hogy Gipsz Jakab osztályvezető, vagy Kávé Mária blablamunkatárs megbeszéli és elteszi a kenőpénzt.
Szóval te sem tudsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!