Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog rájönni az ellenzék,...

Mikor fog rájönni az ellenzék, hogy Fidesz utálattal nem lehet választást nyerni?

Figyelt kérdés

Ha valami jót talál ki a Fidesz akkor nem kell ellenne menni csak azért mert Fidesz találta ki.

Konstruktív új ötletek kellenek, ami jó azt támogatni.

Ha Orbán azt mondja az ég kék attól még nem kell azt mondani, hogy nem mert az zöld..

Így sose váltják le, az a baj a bal oldali média is egyre jobban kezd elmenni egy olyan irányba ami bal oldali szavazóknak se szimpatikus már.

2019. júl. 20. 17:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%

Az hogy az ellenzék felháborító tényeket bűncsekményeket antidemokratikus törekvéseket ismertet a fideszről,miért utálat? Ez a dolga.

Amikor az ügyész vagy a bíró felolvassa és ismerteti a vádpontokat,benne sincs gyűlölet csak egy a pozíciójahoz illő erkölcsi érzék meg a szakértelme.

2019. júl. 20. 19:39
 22/35 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom de szerintem nem is kellene választást nyernie az ellenzéknek. Olyan jó, hogy Fidesz kormány van. Én szeretem.
2019. júl. 20. 19:59
 23/35 anonim ***** válasza:
22%

Ezek?

Soha.

2019. júl. 20. 20:28
 24/35 anonim ***** válasza:
64%

Te ugyanazt teszed kérdező, amivel az ellenzéket, még inkább az ellenzéki szavazókat vádolod. Akkor ennek mi értelme? Most őszintén...

Az ellenzéki kormányokra szabad fröcsögni, a fidesz kormányt nem szabad kritizálni, igaz?

2019. júl. 20. 20:31
 25/35 anonim ***** válasza:
32%

Mindent szabad.Semmi hátrányod nem lesz abból,ha elmondod a véleményed.

Mert ugye tudjuk "itt nincs demokrácia".

2019. júl. 20. 20:38
 26/35 anonim ***** válasza:
63%

Amit a kérdező leírt, az pont a fideszre jellemző. Ők azok akik csak azt nézik hogy a nagyvezír vagy valamelyik haverja nyújtotta-be a javaslatot, ha igen akkor azonnal nyomják az igent, akkor is ha egy éttermi szalvétáról van szó, ha meg ellenzéki az ötlet, akkor azonnal leszavazzák, egészségügy, környezetvédelem, oktatás, családtámogatás stb. hány példa volt már...

Amúgy igazad van kérdező, Fidesz-utálattal manapság nem lehet választást nyerni, mint ahogy értelmes programokkal sem. Manapság egy dologgal lehet itt nyerni. Sorosozással, migráncsozással, állítsukmegbrüsszelezéssel, látszat-támogatásokkal, meg "folytatjuk"-kal. Javaslom nézd meg a Fidesz 2018-as programját, hogy mivel nyerték a választást. Már ha találsz olyat, nekem nem sikerült.

2019. júl. 20. 20:40
 27/35 anonim ***** válasza:
28%

Mikor fognak rájönni a fideszesek, hogy a fidesz útálatnak nem a választás megnyerése a végső célja, hanem az indulatok olyan mértékű felszítása, hogy polgárháború robbanjon ki?

Remélem "felébredtél" a választól.

2019. júl. 20. 21:27
 28/35 anonim ***** válasza:
27%
#27 vagyok, utóirat: egy DK-s.
2019. júl. 20. 21:28
 29/35 anonim ***** válasza:
24%

Hát te, aki a dk szekerét tolod, miután maga gyurcsányod mondta el, hogy belehazudott a képedbe, átvert téged nem is egyszer, hogy nem is tudott kormányozni, hogy csak trükkök százaival tudta megnyerni a választást - bocsi, de nem vagy komolyan vehető vélemény.

Aki képes gyurcsányt támogatni azután amit tett az országgal, a gazdasággal, aki képes volt belelövetni az emberekbe 2006-ban, az nem hogy véleményt ne mondjon, de inkább semmit sem.

2019. júl. 20. 21:49
 30/35 anonim ***** válasza:
53%

Te felébredős.

Hol vannak azok a polgárok akik háborúzni akarnak,vagy tudnak?

2019. júl. 20. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!