A Balpárt megerősödésével hogyan alakulnak az erőviszonyok?
Figyelt kérdés
Szerintem a fidesz visszább szorul, a DK és a Balpárt lesz a két legerősebb párt, a munkáspárt pedig feljön a középmezőnybe a fideszhez. A momentum és a jobbik egyre mélyebbre sülyed, az mszp-nél várható némi erősödés. Az lmp végleg eltűnik.2019. júl. 18. 22:13
1/12 anonim válasza:
Szerintem a Balpárt megnyeri a választásokat, újra 3,60 lesz a kenyér, aztán mind elmegyünk Wartburgot szerelni.
3/12 anonim válasza:
'újra 3,60 lesz a kenyér,'
Ez még teljesülhet is, ha jobbra tolod kettővel a tizedesvesszőt.
5/12 anonim válasza:
*4
Lehet annyi még forintban is :)
6/12 anonim válasza:
Választás 2022 eredmények:
Momentum: 40%
Demokratikus koalíció: 20%
Mszp: feloszlik, a tagok egy része bocsánatot kér Gyurcsánytól és átmegy a Dk -ba.
Fidesz: 20%
Balpárt: 10%
Jobbik: 5%
Lmp: 3%
Mi hazánk: 2%
7/12 anonim válasza:
Balpárt megerősödik? Megközelíti az 1%-ot?
9/12 anonim válasza:
Nem is értem ezt a sok negatív hozzáállást, mikor már a Balpárt facebook oldalát 1570-en követik. Öt év alatt azért ez már valami. Ha ilyen tempóban növelik a szavazótáborukat is, akkor évtizedek kérdése és hatalom közelébe kerülnek.
10/12 anonim válasza:
Értem, hogy nagyon várod a Balpárt hatalomra jutását, de ennyire ne túlozzuk el. Néhány évszázad és hatalomra jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!