Mit tennél, ha 2022-ben Gyurcsány Ferenc kerülne a miniszterelnöki székbe?
Mérsékelten örülnék, és reménykednék, hogy a fidesz hamvaiból főnixként szülessen egy fiatalokkal teli és a hatalomtól nem megrontott új párt, ami képes egy ciklus alatt felépülni, és visszavenni a kormányzást.
A jelenlegi kormány sok intézkedésével értek egyet, mégsem szavaztam soha fideszre, mert az a 10-20% amivel nem értek egyet, elég bicskanyitogató, antidemokratikus, és jogállammal össze egyeztethetetlen ahhoz, hogy tartsak a további hatalmon maradásuktól.
Megnézném a naptárat, hogy nem-e csak egy április elsejei tréfának estem áldozatul. Ha nem, akkor felkészülök a legrosszabbra. A mostani "vezérek" is borzasztóak, de Fletó az befejezné amit elkezdtek.
Nem értem, hogyan lehet, hogy még mindig Viktor meg Fletó a legesélyesebbek. Tényleg senki más nincs az országban, aki alkalmas lenne? Az mszp egy időben félévente cserélte a vezér-aspiránst, de egyik se tudott labdába rúgni, a Jobbik és a Lmp saját magukat blamálják, a Momentum és a Kétfarkú kb. viccpártok...
És ez nagyon szomorú. Emiatt sosem fogunk haladni, mert vagy Viktor, vagy Fletó lesz a vezér. A legtöbb "keményvonalas ellenzéki" ismerősöm Fletó-fan lett, a kormánypártiak meg ugye Viktor-csodálók. A többiek senkit nem érdekelnek.
Így nem lesz változás soha.
Eret vágnék, csak még nem döntöttem el, hogy kin 😁😁
Komolyra fordítva, ez olyan monty python os életérzés lenne, amit nem élveznék.
Eltátanám a szám és megállapítanám, hogy tényleg vannak csodák.
Aztán ugyanazt, amit eddig, nem törődnék a politikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!