Miért nem érdekli a Fidesz kormányt, hogy tudjuk, hogy szétlopja az országot?
Kivétel nélkül minden nap fogadja a magyar társadalmat és persze a világot egy ilyen hír, valaki megint kiderített egy fidesz lopást. Mai:
De a tízezredik lebukás után is ugyanúgy folytatja a Fidesz. Hogy lehet ez?
Na és ti, nagybetűs Magyarok honnan juttok ahhoz pénzhez? Elveszitek a balliberálisoktól?
Miért érdekelné őket? Van esetleg 200 ezres tüntetés ellenük, ahol szétlövik a fejüket csúzlival és anyacsavarral?
Nincs ilyen tüntetés. Akkor mitől félnének?
7: Most amit erre élőben mondanék az csak egy nagy darab csillagozás lenne meg ki lenne törölve a hozzászólás az egész univerzumból.
Maradjunk csak egy kérdésnél. Egyetemre járok, van egy érettségim meg egy felsőfokú angol nyelvvizsgám. Többen vagyunk akik jelenleg ilyen végzettséggel rendelkezünk és egy helyre járunk. Én 1 hónapos keresgélés után el tudtam menni egy régészeti ásatásra havi 109.000 Ft-ért, egy másik srácot meg az ismerőse épphogy be tudta pakolni vagyonőri melóra 24/24 műszakba. A többiek még keresgélnek. Szóval a kérdés: Ezek a csodálatos lehetőségek? Azt tudom, hogy diplomával milyen lehetőségeim lesznek, de azt is, hogy nem mindenkinek van lehetősége felsőoktatási intézménybe járni, így az ő lehetőségeik a béka segge alatt vannak. Szóval, kérdés: Ezek a k**va jó lehetőségei az átlagembernek? Te még vagy életedben egy napot nem dolgoztál, vagy a szüleid eltartottak ameddig valaki protekcióval bepakolt valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!