Miért lett divat most ennyire a hazaárulás?
Figyelt kérdés
Mást se látok csak hogy a fiatalok folyamatosan árulják a hazát, megkárosítják a nemzetet és földbe tiporják az ország jóhírét.2019. júl. 15. 15:03
11/27 anonim válasza:
Jelentsd fel őket. Hazaárulásért 5 év a minimum.
Már persze ha tényleg hazaárulásról van szó, és nem arról hogy merészelnek valamiben más véleményen lenni, mint te...
12/27 anonim válasza:
te meg jelentsd fel a kormányt lopásért, már ha tényleg lop... egyébként meg ülj a szádra :)
13/27 anonim válasza:
#4: A magyar kormány csinál viccet a hazaárulásból, mert már mindenkit megvádol vele, aki nem ért velük egyet és nem az ő kényük-kedvük szerint cselekedik. De ez gondolom nem zavarja az agymosott fideszes fajtádat.
14/27 anonim válasza:
#8: Én pedig megnézném hogy Orbán Viktort hány másodperc alatt kergetnék el a hatalom közeléből is a németek, hollandok, franciák. Arrafele nem divat fasiszta autoriter rendszert kiépíteni, és az ott lakók elég kényesek az ilyesmire.
16/27 anonim válasza:
"hány másodperc alatt kergetnék el a hatalom közeléből is a németek, hollandok, franciák. Arrafele nem divat fasiszta autoriter rendszert kiépíteni"
Akkor mit nyávogtok Hitlerre ha szerintetek maga volt a demokrácia?
17/27 anonim válasza:
jajaja :DD fasiíííszta
szinte hallom kunhalmi ágnest
na mutassatok már egy német vagy egy francia politikust, aki üvöltve követeli a francia vagy német "oligarchák" vagyonelokopzását
18/27 anonim válasza:
#16: A németek például azért kényesek erre, mert nem akarnak egy második Hitlert. Magyarországon viszont a lakosság többsége visszavágyik a Horthy-korba, a kormány kultuszt épít Horthy köré.
19/27 anonim válasza:
Bevallom, múlthéten voltam kebabosnál. :c
20/27 anonim válasza:
Én tavaly voltam a megdálelcben mert olyan helyen jártam amerre nem volt lacikonyha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!