11/14 anonim válasza:
Igaza van. Én sem szeretnék csókolózó férfiakat látni az utcán. Viszont felőlem legyenek együtt hiszen ha melegek hát melegek.
12/14 anonim válasza:
"Bayer Zsolt egy barom, így nem érdekelnek a kijelentései."
Ti pedig felpontoztatok egy olyan választ ami nem is válaszol a kérdésekre. Ti nagyobb barmok vagytok mint Bayer.
13/14 anonim válasza:
Én csókolózó nőket se, sőt a többi zavaros dolgot sem.
14/14 anonim válasza:
10-es nem igazán értem a kommentedet,a melegeket heteroszexuális szülők nevelték fel,és semmi köze a szexuális irányultságnak a mentális egészséghez.
Legalábbis nem egyenesen arányos.
Márpedig aki homofób,annál mind fellelhető valami defekt,nem képesek toleranciára,közösségben élni,egoisták,sokszor erőszakosabbak,mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!