Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülnél-e neki, ha a bruttó...

Örülnél-e neki, ha a bruttó fizetésed kapnád kézhez minden hónapban nem pedig a nettót?

Figyelt kérdés

Tehát nem kellene adót fizetni.

Zavarna-e a dolog?

Ha igen miért? Ha nem miért?

2019. júl. 14. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem örülnék neki. Mert az azt jelentené hogy rengeteg pénz hiányozna a költségvetésből, hiszen más sem fizetne SZJA-t a sokkal magasabb fizetése után sem.

Emiatt rengeteg olyan dolgot akkor kellene kifizetni amikor valaki használná, vagyis biztosan emelkednének a közlekedés díjai, fizetős lenne az egészségügy legalább részben és rengeteg kedvezmény megszűnne.

2019. júl. 14. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Ki a f.a.s.z.t zavarna a magasabb fizetés?xDDDD
2019. júl. 14. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Legyen EU-s minimálbér, akkor elég a nettó is. Kedves DK kommandó, hogy áll az ügyünk? 1 bolond százat csinál...
2019. júl. 14. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
#11 elvtárs! Az egészségügy már rég fizetős. Milyen rengeteg kedvezmény szűnne meg? Nem látom ezeket a kedvezményeket. A tömegközlekedés nem drágulna, hanem csődölne, és végre jöhetnének a nem uram bátyám alapú versenyző szolgáltatók az állami vízfej helyére.
2019. júl. 15. 00:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Zavarna
2019. júl. 15. 11:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, #8-ban megfogalmazott kérdésedre: igen örülnék, amennyibe na hozzád hasonlókat elszeparálnák és rájuk külön törvény vonatkozna.

A közteher viselése ugyanis azt jelenti, én segítem a szomszédot, a szomszéd engem. Mert ha ezt nem tennénk, bajban lennénk.

Viszont az megfelel nekem, ha te nem részesülsz a közterhek áldásaiból, megoldod a magad problémáját ahogy akarod, és még az utcán is azonnal felsöpörsz magad után, mert én ugyan ne m fogok utánad, de számon kérni fogom.

2019. júl. 15. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!