Meddig kavarja még a sz*rt Gyurcsány és a DK?
A legerősebb, legtöbb tagot számláló, és legtöbb szavazattal bíró ellenzéki párt az akadály?
Az ilyenek az akadály, mint TE!
Már megint a kibaxott ellenségeskedés és uszítás, mi?!
Nem, nem ők azok.
Az egyik a sokból. És most lehetne sorolni mindazokat akik az elmúlt 9 évben tevékenyen hozzájárultak MÉG ahhoz, hogy az emberek rohanjanak szavazni, csak NE az ellenzék kerüljön ismét hatalomra. Ezért voltak többen a legutóbbi választásokon, mint korábban.
A sorolást amúgy felesleges megkezdeni, hiszen akkor szinte az összes ellenzéki politikust le kellene írni.
Valójában azt kellene végre kitalálni, hogy MIÉRT is kellene az ellenzékiek közül bárkire lecserélni a mostani kormányt, mert okként eddig hazugságok vannak és hogy orbántakaroggy!, ami láthatólag igen kevés.
#1, #2-nek:
Aztán valaki más javaslatára a Jobbikra, de félbehagyva és ismét váltva mondjuk az LMP-re, aztán .....
#4 vagyok:
Sok bába közt elvész a gyerek!
Ismét #4:
Mindenkinek el kell döntenie, hogy a kedvenc pártjának való önző kedvezés, vagy O1G eltakarítása a fontosabb!
Milyen legerősebb ellenzéki párt?
Most pillanatnyilag lehet, hogy az, de mi a helyzet 2014-el és 2018-al? A Te logikád szerint nem kellett volna akkor eltakarodniuk, kedves 50%-os?
Te akkor talán a Jobbikra szavaztál?
Én nem vagyok sem Jobbikos, sem MSZP-s, sem pedig DK-s, soha nem is szavaztam egyikre sem, de a Te prédikációd alapján, akkor 2014-ben és 2018-ban a Jobbikra kellett volna szavaznod... Hiszen a DK, MSZP a kanyarban sem volt.
Na akkor miért nem takarodtak el?
Amúgy az egész gondolkodásmódod nevetséges, miszerint mindegy hogy kire, csak váltsuk le a Fideszt.
És amúgy az MSZP a Fidesz fiókpártja eleve...
"vagy O1G eltakarítása a fontosabb"
Olyan áron nem, hogy GY1G / G(D)K kerül hatalomra ezáltal!!!
Pedig ezt én is így érzem. Gyurcsányt visszahozni nagy para lenne.
Momentum jobbik lmp. Ez a 3 part együtt alkalmasabb lenne a kormányzásra.
De ezt nem csak én mondom, politikusok között is sokaknak csípi a szemét a dk. Utaltak rá milliószor.
Az a kevés megingó fideszes aki el kezdte használni az agyát, és végre a "kevésbé rossz" az ellenzék lett a szemében most vissza lett ültetve Orbán fa.. Szára mert jött ez a paprikajancsi és elkezdte tolni a hülyeségét.
Igaza van a kérdezõnek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!