Mi az oka a Momentum töretlen és egyre növekvő népszerűségének?
Sem a munkásokért,sem a nyugdíjasokért nem akarnak semmit sem tenni.Nagyképű fiatalok,akik privatizálnák a közvagyont a külföldi tőkének,lenézik a munkásokat és a nyugdíjasokat,mert hogy ők az elit fiatalok és övék a jövő.
Folyton az LMBTQ közösség jogait meg egyenlőségét hangoztatják,de a munkavállalók jogai már nem érdekli őket!
Lebontanák az európai kultúrát és a sokszínűséget támogatják,ami káros a mi,civilizált európai társadalmunkra.Emlékezzünk csak vissza,hogy bukott el a Római Birodalom is.
# 10
Hát mondjuk a privatizálni a MÁV-t ötletért én sem rajongok.
"Miért szavazna bárki neoliberalizmusra?Főleg egy fiatal?"
Pontosan azért, mert végre másképpen akarják nem nézik a nyugdíjasok kegyeit, én például populista baloldalra sohasem szavaznék, pedig fiatal vagyok.
"Hogy járatták le magukat?"
Pl karöltve a DK-val a fideszes jelöltek EP-bizottsági kinevezéseinek megvétózása. Oké, hogy nem szeretik a fideszt, ezt meg tudom érteni, de most, hogy lementek a választások, fix képviselőhellyel szerepelünk az EP-ben, aminek egy jelentős része fideszes (mivel úgy néz ki, hogy ez volt a népakarat). Ez van, ez a kínálat magyar oldalról, ebből kell főzni, ebből kellene az ORSZÁG érdekeit érvényesíteni.
De attól, ha ezeknek a képviselőknek a kinevezéseit gáncsolják, nem lesz jobb Magyarországnak. Ha kisebb az érdekérvényesítés, akkor az nem jó. Ha rosszabbul mennek a dolgok nem fogják a fideszt hibáztatni az emberek, mert a fidesz azt fogja kommunikálni, hogy nem tudtak mit tenni, az "ellenzék" szabotálta a munkájukat. Ezt a kommunikációt már el is kezdték, és sajnos van is alapja.
A DK-s szavazók nyilván összepisilték magukat ettől örömükben, de a Momentum-tól egy kicsit több értelmet vártam volna. Sajnos csalódnom kellett...
"Mi az oka a Momentum töretlen és egyre növekvő népszerűségének?"
A momentum eddig sehova nem jutott be azzal a nagyszerű népszerűségével, most volt EGY választás, ahol elért 10%-t. Ennyi.
Sem nem töretlen, sem nem növekvő ez a siker.
Majd ősszel kiderül, hogy egyáltalán lesz-e következő eredményük vagy ennyi marad nekik, 2 EP képviselő.
Visszanyal még a fagyi,egyszer te is leszel nyugdíjas.Erre nem gondoltál?Ha nyugdíjasként veled se törődnének,nem lennél kiakadva?
Jelenlegi nyugdíjrendszer nem tart ki addig, amíg én nyugdíjba megyek.
Amúgy őszintén az ilyen napi kérdésektől mit vársz?
Számomra pont ettől nem lesz vonzó a baloldal.
Tényleg érdekel, hogy mit vársz, naponta nyomják itt ezt a neoliberális így meg úgy, jaj a munkásokat senkisem támogatja, de jó volt a szocializmusban.
Aztán kiderül, hogy csak éppen unatkozó egyetemista tolja itt az egészet, akinek eléggé érdekes tévképzetei vannak.
Hogy hazudnak és csalnak folyamatosan.
És hogy pont olyan butuskának, langyosnak tűnnek, mint a divatos celebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!