Hogyan léphetnék be a Fideszbe?
Miután az összes MSZMP tag vagy KISZ tag volt, így jogos.
Van egy szép hosszú lista a neten a nevekkel és a poziciókkal.
Szinte mind Fideszes.
Miért tesztek úgy mintha akkoriban lett volna más választása annak aki politikával akart foglalkozni.
Csak ez a két lehetőség volt.
Azt,hogy most mindenki alapíthat pártot,tulajdonképpen nekik köszönhetjük.
Ők akkor megtették a dolgukat,most már ti is tehetnétek valamit a fikázáson kívül.
Az egyk alapfeltételt máris teljesítetted: nem vagy okosabb Orbán Viktornál, ugyanis a sok ész az a Fideszben nem erény, és nem a jövő záloga.
Nos, miután kiderült, hogy ugyanolyan sötét vagy mint a többi Fideszes, akkor már csak a lojalitásodat kell hasonlóan bizonyítanod: pl. kiírsz ide egy pár full idióta kérdést, vagy írsz pár hozzászólást az 50-es évek lelkesítő stílusában, és máris felvesznek a Fideszbe!
Ha huzamosabb ideig nem gondolkodsz, akkor előre is tudsz lépni! "Imádd a vezírt, szeresd a pénzt, gyűlöld a népet - és még sokra viheted!"
Részvétem a családodnak.
Honnan szedtek ennyi fikát.Összefogással összedobjátok ,vagy simán kipiszkáljátok a nagy arcüregetekből?
Amit akartam azt meg már elértem.
jókat derülők a sok önjelölt ,megmondó Puzsér Robi palántán.
Csak így tovább.Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!