"Viszont a bevándorlásos dumát erőltetni ilyen sokáig szerintem buta húzás."
Nem egészen. Egyrészt, mert amúgy a migrációs probléma nem szűnt meg, legfeljebb csökkent, főleg a rajtunk kersztüláramlás. De ettől még létezik, és ezt Orbánon kívül is mindenki elismeri, csak a kezelésről vannak eltérő véleményen. Másrészt pedig azért, mert még mindig megvan a foganatja, hogy "legalább migránsok nincsenek". Ami amúgy nem igaz.
"A családbarát propaganda szerintem okosabb húzás mint a Sorosozás."
Hát még szembeállítva a kettőt. Hogy ugye "mi" a családokat támogatjuk a migránsok helyett. Kár, hogy ez is eléggé sántít. Egyrészt mert nem olyan nagy a családtámogatás hatása, mint kellene, másrészt meg mert jó pénzért csak besompolygott ~80000 migráns. Ami ugyan kevesebb, mint az EU átlag, viszont sokkal több, mint a "megállítjuk a migrációt".
Orbánnak megadatott, hogy minden akaratát keresztül vigye, megvalósítsa a 2/3-os eredményekkel.
Ehhez képest az ország romokban, a világon semmi sem működik a normális funkciójának megfelelően!
Agy autokrata berendezkedés esetén ezt csak a "vezértrutymó" cseszheti el...
Szóval: lehetősége lett volna hogy a nagyok közt említse a történelem, ehelyett a történelmi ballépések, a vezetői hulladékok közt lesz apró betűvel megemlítve a neve!
Rafinált, egyáltalán nem buta, ennek köszönheti a sikerét is, de jellemtelen.
A liberálistól a szélsőjobbig, bármi megfelel neki, oda hajlik ahol több hasznot lát.
Minden nézőpont kérdése.
Az önjelölt,tapasztalatlan,próbálkozó,hisztiző, teljesíthetetlen programokkal,betarthatatlan igéretekkel,paprikajancsi kiállással rendelkező,jellemtelen próba politikusok között,igen.
15: értem. Tehát a hulladékoktól épp jobb valamivel.
Hát ez karcsú!
Qrvára karcsú!!!
Ez qrva jó!
Már kétszer hulladékoztad le a saját fajtádat.
Döntsd már el kivel vagy ember.
"Igaz lehet amit írsz. Viszont a bevándorlásos dumát erőltetni ilyen sokáig szerintem buta húzás. "
De nagyon sokan (főleg az idősebb generáció) elhiszi. Így tudott nyerni 2018-ban is, hogy alaposan ráijesztett a buta emberekre, hogy jön a migránsinvázió, elveszi a munkánkat, asszonyokat meg gyerekeket fognak megerőszakolni, stb. És hittek neki, és még most is hisznek. Lehet, hogy egy gondolkodó ember számára ez buta húzás, de Orbán (miként Hitler is annak idején) az emberi butaságra építi a hatalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!