Szerintetek is csak 2 párt lesz a paelamentben 2022-ben? Szerintem a Jobbik, és az LMP is kiesik, az MSZP kérdéses. Fidesz és DK?
Hát az aztán nagyon jó lesz..A 3 neoliberális párt,Fidesz,DK meg Momentum..
Nem az a tragédia hogy a Fidesz győzött,hanem hogy a DK és a Momentum lett erős.
3-as!
menj már a fenébe ezzel a hülye neoliberális dumával - tényleg fordulj pszichológushoz!
Miért?A Fidesz burkoltan neoliberális,a DK és a Momentum nyíltan.Jelenleg a neoliberalizmus leváltása lenne a cél,nem tudom miért jó ha másik neolib párt jönne a Fidesz helyére.
Kb 100-szor leírtuk már, hogy sem a dk, sem a Momentum nem neoliberális. A konkrét bizonyítékokra csak megvontad a vállad és mondod tovább a hülyeséget.
(a fidesz sem az)
A Momentum is be fog jutni.
Az MSZP szerintem közös listát állít majd 2022-ben a DK-val.
Szerintem a Jobbik is bejut.
Illetve a napokban a Nézőpont Intézet 5%-ra mérte az MKKP-t, bár én kétlem, hogy tényleg bejutnának, az EP-választásokon a 3%-ot sem érték el, nem látom mitől duplázták volna meg a támogatottságukat azóta. De 2022-ig még sokminden történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!