Szerintetek a magyar egészségügy és az oktatás részben már tönkrement? A magyar posta meg teljesen?
Figyelt kérdés
Lányom iskolájában 1 éve lyukas a tető és ömlik be a víz. Annyira lyukas hogy látni az eget. De tavaly angol tanárja sem volt, csak mindig valami helyettes tanár (aki nem tudott angolul).
Az egészségügyben pedig egy bőrprobléma miatt beutakltak az égésplasztika ambulanciára. Majd ott lekiabálták a fejem, hogy merek odamenni ilyen kis problémával. Beutaltak máshova, odamentem ott meg egész nap nem volt orvos. Szerintem ez a vég kezdete.
2019. júl. 1. 12:39
11/13 árokpart válasza:
Egészségügy terén én abban látom a fő problémát, hogy sok kórház járóbeteg osztályain olyan házirend van, mintha a leendő beteg egy BV intézetbe vonulna be. Az ember azt hitte, hogy a rendszerváltás után 30 évvel hasonlóan ügyfélközpontú lesz a kórházak működése és úgy fognak kommunikálni a kórházi dolgozók a beteggel mint pl. egy biztosítási ügynök stílusa, kommunikációja.
12/13 anonim válasza:
11: Nekem fekvőbeteg osztályon volt hasonló :D Megérkeztem, lepakoltam, és ki akartam kísérni a családtagomat az épület bejáratáig, aki bekísért. Még utcai ruhában voltam, semmit nem csináltak velem, csak megmutatták az ágyam. Azt mondják, nem mehetek ki. Mondtam, hogy oké ez nem börtön és kimentem. :)
13/13 anonim válasza:
Már csődben van, csak senki nem mondja ki, mert az kínos lenne a csutiek számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!