Puzsér és Tarlós mellett állnak a racionális szavazók, akik például tudják, hogy egy 5-ös metró, vagy évi 120+ elektromos busz nem kivitelezhető?
Mert ugye Karácsony ilyeneket ígér, meg 1 millió új fát, meg olyat hogy a jelenlegi 4% helyett 40% lesz az önkormányzati lakások aránya, mint ausztriában...
Vagyis, mivel ennyit építeni nem lehet, ezért gondolom magántulajdonokat akarnak elvenni.
Tarlós ilyet nem igér mert komoly szakember. Puzsér ilyet nem igér, mert komoly szakemberek állnak mögötte (70).
Szóval Karácsonyra a pénzügyi analfabéták szavaznak leginkább?
Tudjuk, hogy hogyan készül egy metró vonal és hogy mi kell hozzá?
Érdekes, hogy Miskolcon, ami ma már gazdaságilag nem az egyik legfejlettebb város, mégis volt pénz folyamatosan új buszokra, nincsen mindennapi forgalomban 2002 előtti buszok és mindegyikén van Wifi, a villamosok 90% az új 2013-as Skoda villamos. Mégis majd pont Budapesten nincsen pénz új járművekre.
Arról nem is beszélve, hogy esetleg a buszokat mondjuk valamilyen pályázati pénzből finanszíroznák.
"egyszerű és olcsón kivitelezhető" - na igen, ha önmagára gondolt. Csak fogja magát...
Ám ha másokra is, majd tessék szólni, ha szánál több embert meggyőz. A többinek fizetem az éves buszjegyét, benzinjét, vagy amit akar.
Tarlósra nem a racionális, hanem a fideszes szavazók voksolnak. És ez két diszjunkt halmaz.
Puzsér nem számít, az ő feladata a zavarkeltés. Hát igen, páran észreveszik, hogy mintha borzolódna itt ott a vízfelszín. De hogy képes lenne megmozdítani.... ekkora naivitás már sírnivaló.
"Tarlós ilyet nem igér mert komoly szakember...Tudjuk, hogy hogyan készül egy metró vonal és hogy mi kell hozzá?"
Tarlós István vezette Fővárosi Közgyűlés elfogadta azt a Budapesti Mobilitási Tervet, amiben szerepel három metró vonal meghosszabbítása.
Mennyivel másabb azok megépítése, mint egy új metró vonalé?
Utolsó, nagyon sokban.
De tényleg.
Viszont nekem jelen pillanatban nem egyértelmű, hogy az 5-ös metró tényleg csak a HÉV vonalak egybeolvasztása lenne e, mert ha igen, abban az esetben félre értettem a dolgokat, az még nem ad okot a pánikra.
Igen, az 5-os metró a hévek osszekotését jelenti.
Hasonló terv a Kelenfold-Nyugati is, ami szintén jó lenne.
"Utolsó, nagyon sokban.
De tényleg."
Kifejtenéd, kíváncsi vagyok.
Elfelejted hogy rengeteg kerületben üresen állnak a felújítandó önkormányzati lakások. Pl újpesten vmi 600db.
A 13. Kerben szerződést kapnak az építkezők,hogy mehet a 100 lakásos építkezés,cserében felújítanak 50 önkormanyzati lakást is. Mégsem lépi ezt meg 1 fideszes kerület sem. Persze ha ukrán munkásszállót kell felujítani egy bezárt iskola óvoda kórház épületéből azt 2 hónap alatt olyanra megcsinalják mint egy jobb szálloda. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!