Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanult vagy tanulatlan...

A tanult vagy tanulatlan magyar szavazz a Fideszre?

Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 07:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
A diplomás szoftvermérnök vagyok és a Fideszre szavaztam múltkor.
2019. jún. 27. 09:36
 12/26 anonim ***** válasza:
26%
Agrármérnök vagyok, a férjem építészmérnök és mindketten a Fideszre szavaztunk. Nekünk tökéletes a családtámogatási rendszerük, amúgy is nagycsaládot szerettünk volna (az első már úton van), de a saját anyagi javainkat így bőven megtoldják, ami nagyon jó.
2019. jún. 27. 09:53
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Az, hogy közben tönkremegy az ország, a tanult rétegnek smafu, csak legyen családtámogatás. Ami egyébként amúgy is lenne valószínűleg, nem vonná vissza egy másik kormány. Messze van még, amikor az unokájuk nem mozdulhat ki hétvégére az ugyanilyen vagy még rosszabb életszínvonalú multikultiban, mert szétszedik a házát. Az áljobber, álpatrióta, kleptomán Fidesznek köszönhetően.
2019. jún. 27. 10:03
 14/26 anonim ***** válasza:
44%

Egy zsák krumplival nem veszi meg az értelmes réteget.

Az értelmes réteg tudja ha le lenne váltva nem szorulna arra sz egy zsák krumplira.....

2019. jún. 27. 10:45
 15/26 anonim ***** válasza:
36%

Az alábbi három közül egy ember legfeljebb kettő lehet:

- becsületes

- intelligens

- kommunista

Jó ideje a kommunista helyére behelyettesíthető az, hogy Fideszes.

2019. jún. 27. 10:45
 16/26 anonim ***** válasza:
23%

Fel tudnál engem világosítani a körülöttük lévő világgal kapcsolatban?

Pl. a Fidesz azt állítja, hogy Afrikában csak szaporodni fognak az emberek, következésképp a migrációs nyomás is növekedni fog, tehát jobban meg kell védeni az országot meg Európát.

Ugyanakkor Európában meg egyre fogy az őslakos fehér ember. Ha nem változik meg a tendencia, ki fogunk pusztulni.

A Fidesz ezzel a negatív folyamattal megy szembe a családtámogatásaival és a nemzetpolitikájával.

Fel tudnál világosítani, hogy ezzel szemben mi az igazság szerinted? "...körülöttük lévő világból"

2019. jún. 27. 10:56
 17/26 anonim válasza:
Nyilvan a tanulatlanok kozott de van tanultak kozott is (sztm)
2019. jún. 27. 23:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Tanulatlan!

Én elég "tanult" vagyok, egy cserepes növényre előbb szavaznék mint rájuk.

2019. jún. 27. 23:14
 19/26 anonim ***** válasza:
16, az igazság az, hogy a Fidesz eddig vagy 50 000 migránsnak adott állampolgárságot, köztük sok bűnözőnek, akik bűncselekményeket követtek el az országban. Az igazság az,, hogy sokkal több migránst fogad be, mint amennyi befogadása ellen az EU ellen küzd... Az igazság az, hogy nem tudja feltartóztatni őket egy kis kerítéssel, milliónyian mentek át az országon, és aki akart, állampolgárságot kapott (csak kevesen akarnak egy szegény országban maradni). A családtámogatás nagyon jó, látszanak is az eredményei. De az igazság az, hogy a Fidesz nem különbözteti meg a magyarokat a más rasszú etnikumoktól, a legnagyobb etnikumra rejtett erőforrásként tekint, és amikor egy bűnözőjük félholtra ver random embereket, akkor szabadon engedi és az ez ellen való tüntetést tiltja be rasszizmus címszó alatt. Az igazság az, hogy a Fidesz számára mindegy, hogy a magyarság marad-e többségben (noha nem ezt nyilatkozza), még csak különbséget sem tud tenni többség és kisebbség között. Nem is tudja, mi az, hogy magyar identitás.
2019. jún. 28. 07:21
 20/26 anonim ***** válasza:
A tanulatlan hülye, aki annyira ökör, hogy még azt sem hiszi el amit tapasztal
2019. jún. 28. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!