Márki-Zaj visszavezetné az iskolákban a testi fenyítést. Igaza van?
PRO : Tradícionálisan hozzátartozott a neveléshez évezredekig az iskolától kezdve a csalódáig. Vannak bizonyos helyzetek, amikor csak ezzel lehet megfékezni a gonosz, renitens gyereket.
KONTRA : Nem lenne jó, ha mindenhol ezt használnák mindenre, de ez soha nem volt ilyen a történelemben
Te hogy látod ezt ?
Nem tudom, hogy az itt kommentelők mindegyikének van e gyereke.
Itt nem arról van szó, hogy a gyereket szíre szóra ütni verni kell! De egy jól irányzott fenékre verés - akkor amikor kell, és nem előtte, vagy utána) biztos, hogy nem árt.
Kérdező: Látom, nem nagyon vagy képben Makizajt illetően.
Én igen. Itt élek a városában. Kérdezz valamit és válaszolok. Elmondom, hogy egyre jobban rühellik itt, mert sz.rik a városra, koszosak, gazosak a közterek, elmenekült már egy csomó ember az önkormányzattól.
Össze-vissza hazudozik, az biztos.
Együtt hívták meg Trumphoz? Hogyan? Mikor? Nem is tudtam, hogy találkozott Trumppal. Hol olvastad?
Legyőzte a Fideszt? Úgy győzte le, hogy azt hazudta, hogy független, közben Jobbik-MSZP kreálmány. Légyszíves nézz utána, mielőtt hülyeségeket beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!