Hogyan tudnám meggyőzni érvekkel a legjobb barátnőmet, hogy próbálja ki legalább egyszer a szavazást és menjen el legközelebb voksolni? 24L
Én eddig minden egyes alkalommal elmentem szavazni és a jövőben is így szeretnék tenni. Szerintem nagyon fontos hogy elmondjuk a véleményünket és hogy szavazzunk. Minden alkalommal a jövőnkről döntünk és arról, kik vezessék az országot. A politikával ha foglalkozol, ha nem igenis kihatással van az életedre.
Legjobb barátnőmnek hiába próbáltam eddig érvekkel elmondani, fontos hogy szavazzunk, még sohasem ment el. Pedig már bőven lett volna rá lehetősége, hiszen 27 éves. Minden alkalommal azt mondja, hogy ő "semleges" és hogy "őt ez nem foglalkoztatja", illetve "úgysem hiszek egyiknek sem, mert hazudnak és csalnak". Én megértem az érveit, de ettől független a politika igenis hatással van rá ugyanúgy mint bárki másra, bármennyire menekül tőle. A döntést ugyanúgy meghozzák egy választáson, akár figyelemmel követi akár nem. Hogyan tudnám őt kreatív, hasznos érvekkel meggyőzni, legalább próbálja ki egyszer a dolgot? Mert ha ki sem próbálja, nem tudja miről marad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!