Miért esik át a jobboldal és a baloldal is a ló túlsó oldalára a migráció kapcsán?
A jobboldal invázióról beszél, meg arról, hogy népességcsere zajlik, és hogy az illegális bevándorlók többsége terrorista, Európát szándékosan iszlamizálni akarják, meg persze Stop Soros stb.
Erre a baloldaliak azt mondják, hogy nincs itt semmi gond, nincs köztük egyetlen terrorista sem, ők többségben mind menekültek, tökéletesen integrálódnak, no-go zónák nincsenek is, az csak a zorbán propagandájának a része, stb.
Miért nincs senki aki nem túlozza el és nem elfogult valamelyik irányban, és nem használ kettős mércét?
Nem akarják iszlamizálni Európát, nem zajlik népességre csere, a többségük nem terrorista, de nem is menekült, a túlnyomó többségük ekonómiai migráns, a Stop Soros annyira hiteles mint anno a 23 millió románozás, és bizony vannak no-go zónák Európa szerte ami bizonyítja, hogy nem túl sikeres az integráció.
#46%
Na mármost. Kedves 46%. Ezek miért nem egyeznek a kérdező állításaival? Miért nem arról van szó,amire utalni akart a kérdező? Ezek hamisított hírek? Szerintem igenis arról szól a jobboldali álláspont,amit a kérdező leírt. Megjegyzem,azt nem mondtam,hogy ez rossz. Csak azt,hogy erről szól s nem másról.
# 10
50 ezret betelepített? Nem hallottam erről. Forrás?
# 14
A 300 venezuelairól tudtam, az 86 ezer mind letelepedési kötvényt vásárolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!