Magyarország európa legalja?
Szánalmas. De azért az ország nagyrésze még mindig elképzeli hogy a magyar nép mindennél jobb. Meg azért jönnek a migránsok is, mert ez a kánaán.
Ezen a grafikonon is magyarország a legalja, de nem a legaljáról indul, a legnagyobb csökkenést az elmúlt 8 évben mutatja.
az ország másik része meg azt képzeli, hogy mindent az aktuális kormánynak kell megoldania, igaz?
nem gyanús, hogy a szar gazdaságunknak csak az egyik problémája a fidesz?
te mit tettél például azért, hogy a magyar gazdaság erősödjön?
én a családommal például turizmussal foglalkozunk már több évtizede. volt egy kis apartmanháza nagyszüleimnek zalában. szüleim megörökölték, majd most én. az évek alatt bővítettük, fejlesztettük a szolgáltatásainkat. mit kellett ezért csinálni? pályázni EU-s támogatásokra, és pályáztunk, nyertünk.
ezzel nem azt mondtam, hogy legyen mindenki vállalkozó...de halkan súgom meg, hogy egy ország gazdasága nem attól lesz jó, hogy a kormánya mennyi támogatást kuncsorog össze, hanem a különböző ágazatokban a cégek, vállalkozások hogy termelnek.
nyilván a szlovákok jobban támogatják a vállalkozásokat, de ez nem azt jelenti, hogy itthon ez nem létezik, így inkább csak szimplán a seggemen ülve követelem, hogy a kormány valahonnan tegye gazdaggá az országot...
"szüleim megörökölték, majd most én"
Úgy teszel, mintha te egyedül pörgetnéd a gazdaságot, mert ingyen kaptál valamit. Szánalmas. Nem változtat azon a tényen hogy magyarország európa legalja.
"Majd térjünk erre vissza 15-20 év múlva amikor a hanyatló nyugatról ide akarnak jönni az emberek a biztonság miatt."
A büdös életben senki nem akar ebbe a fostalicska országba jönni. Gyakorlatilag az EU-n belül akárhol jobban élnek, mint nálunk.
A közbiztonság pedig katasztrófa, főlg Budapesten, nem értem, mit értesz biztonság alatt. Idióta..
A lézer jános is kiment rettegni Bécsbe, majdnem legyilkolták a migránsok.
Aztán mégis a legélhetőbb és legbiztonságosabb város már évek óta.
"10-20 év múlva majd magyarországra menekülnek" Fideszes álomvilágban élsz.
Én nem érzem Európa legaljának és azt gondolom volt fejlődés 1989 óta is és 2010 óta is.
Más kérdés hogy a többi ország hol tart, ez nem túl derűs információ. Láttam a grafikont, 2017-ben ér véget, azóta több évben remek növekedési adatok láttak napvilágot, szóval ma már valószínűleg jobb helyzetben vagyunk. Nem jó, de jobb.
Nem jönnek a migránsok.
Szerencsétlenek akik jönnének ott fogják a golyót, amit az itteni vezetőknek kellene...
A "vicc" az ha ennek a sok fidesz meg albánviktornyaló idióta vadbromnak csak szóba hozod a magánéletét, sőt még inkább a pénztárcáját, akkor legyilkolnának legszívesebben.
De orbánt még a nevükre is vennék, és szívesen odaadnák neki a bankkártyájukat pinkóddal együtt, nehogymár hiányt kelljen szenvednie bármiben.
Nem egy hülye barm egy vesznivaló nép ez?
12. látom, igazam van.
te most irígykedsz, mert nekem milyen rohadtul egyszerű, hiszen jóformán örököltem egy jól működő vállalkozást. a legtöbb magyar idáig lát. nem néz tovább azon, hogy ha valamivel foglalkoznak, akkor működik igazán...és nem én működtetem a gazdaságot, hanem én IS. nyáron, amikor teltházzal megyünk hetekig olasz meg inkább osztrák vendégekkel, akik idehozzák a pénzüket, meg az utánuk befizetett IFA-ból te is kapsz közvetve valamit.
ha 2-3x annyi ember gondolkodna úgy, hogy megnézné, mije van, és abból megpróbálja kihozni a maximumot, sokkal erősebb ország lennénk.
csak ahhoz hiányzik egy csomó dolog, leginkább a pénzügyi meg gazdasági alapismeretek, így hát többen joggal gondolják magukról, hogy képtelenek lennének vállalkozást, ráfogva arra, hogy nincs nekik arra tőkéjük.
és akkor mennek inkább hőbörögni, hogy a zorbán nem pörgeti fel nekik a gazdaságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!