Miért nem számolt be erről a fideszes média (M1, Duna TV, Kossuth Rádió, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Origo.hu, Pestisracok.hu, . )?
A sunyi. Egyebként most az a nagyobb kerdés hogy a bölcsek tényleg elvegzik azt ami a feladatuk? És akkor annyi a fidesznek.
Vagy csak azt vizsgálják meg hogy az mo n levő német gyárak cégek szemétegetők működését és bevételét nem e fenyegeti orbán.
Elég nyilvánvaló, hogy a bölcsek annak függvényében fognak dönteni a Fidesz sorsáról, hogy a néppártnak mi az érdeke. Ha a néppárt érdeke azt kívánja, akkor elmarasztalják őket és hamarosan ki is rúgják a pártból, de ha nem, akkor jönnek pár enyhe kritikával, megfogalmaznak pár ajánlást és annyival le is zárul az ügy.
Ahhoz képest hogy szerinted nem számoltak be róla, én hallottam. Volt róla szó, nem is egy helyen.
És nem, nem fogom neked visszakeresni hol és mikor.
Gondolom ha én jönnék valami hasonlóval az ellenzéki médiával kapcsolatban, akkor te sem lennél hajlandó az összeset végig bogarászni csak hogy megcáfolj.
Nem így volt és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!