Mit gondoltok Jakab Péterről?
Szerintem végtelenül bátor, őszinte, és nem ködösít. Nagyon hasonlít Vonára. Egyenesen kimond köntörfalazás nélkül mindent, erőteljes. Így női szemmel még kifejezetten imponáló is :)
De nagyon kevés sajnos, mert akármennyire próbál az új Vona lenni, kigúnyolják, kiröhögik és elnyomják.
Nektek mi a véleményetek?
Jakab a párbeszédes hülyegyerekkel holtversenyben minden idők legirritálóbb és legprolibb parlamenti képviselője.
Időnként már-már én szégyellem, hogy ez a majom ott ülhet.
A leghiteltelenebb politikusok egyike.
Elárulták a szavazóikat és saját magukat is azzal amit műveltek a Jobbikban az utóbbi 2 évben.
Vona Gábort lényegesen intelligensebb embernek tartom. Vona Gábornál éreztem azt, hogy törekszik az egyszerűségre, Jakab Péternél meg azt érzem, hogy ez a maximum, ami kifér belőle, azaz nem törekszik, hanem ilyen. Azt hiszem Vona Gáborral együtt jöttünk rá arra, hogy az a politika, amit folytatott az nem jó út, sőt bomlasztó, züllesztő a magyar politikára nézve, hogy Jakab ezt folytatja, annak nem örülök, de elfogadom, hogy erre van akár igény, így nyilván a te véleményedet is, azt is, hogy számodra ez tetszetős, már csak azért is, mert én is így voltam ezzel anno, aztán rájöttem, hogy a politika az nem lehet ilyen, mert belefulladsz, és ezután megnézni egy vitát a 90-es évekből, hát felér egy megpihenéssel. :)
Nem t'om, talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint mondjuk egy másfél órás Marduk koncert után azért jól esik a csend vagy valami halk rádiózene. :)
"Akinek a dédpapája Auschwitzban halt meg,"
Ez miért kizáró ok, hogy undorral tekintsen egy dagadt igénytelen toprony tolvaj törpére, aki egy országot döntött a nyomorba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!