Számotokra nem egyre irritálóbb az ellenzék?
"Helyes, tapsolj csak a Fidesznek, aki épp pénteken döntött arról, hogy nem érdekli a klíma vàltozàs, nem csökkenti a CO2-t, mert hát a miniszterelnök gyermekkori haverjànak szénerőműveve van."
Nagy a sötétség látom.
Azt ugye nem sikerült megértened, hogy Magyarország már messze többet teljesített az elmúlt éveben, évtizedekben mint ami elvárható volt tőle a témában? Hogy a németek éppen a szénerőműveket állítják csatasorba? Hogy nem Magyarországnak kell újabb kötelezettségeket vállalnia, hanem előtte a többieknek kellene teljesítenie amit már korábban vállaltak? Hogy nem a klíaegyezmény szándékával nem értenek egyet hanem annak az egyezménynek a ránk vonatkozó kötelezettségeinek árnövelő és életszinvonalat, versenyképességet csökkentő hatásával? Hoyg egy tárgyalás indul meg ezzel ami a kötelezettségek mellé megfelelő anyagi forrást is rendel majd és akkor lehet klímaegyezményt aláírni?
Ismered a mondást, hogy könnyű más f*rkával a csalánt verni? Mert Orbánék nem hagyják hogy a miénkkel tegyék míg a magukét oly nagyon védik.
De.
Eddig ellenzéki voltam,de lehet legközelebb már a Fideszre szavazok
Én se vagyok elégedett velük.
Ott a radikális Mi Hazánk a többi pedig balliberális és centrum párt.
Ellenzékből hiányolom, hogy nincs egy igazi, markáns baloldali párt(mint pl Bernie Sanders féle irány)
És egy polgári, jobboldali párt is jól jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!