Orbán Viktor miért törpe partozza le a Jobbikot, ha a KDNP is az?
Mondta valaki, hogy a KDNP nem törpepárt?
Amúgy cinizmus van a kifejezés mögött. A jobbik akkora kapitális ostobaságot művelt magával, hogy egy 20%-os pártból 5%ot sikeredett csinálni.
Hát brávó! Lehet sírdogálni!
1 092 669 szavazatot nem neveznék törpe pártnak.
Eu szavazásra soha nem volt itt tolongás, a közvélemény kutatások alapján nem sokat csökkent a jobbik támogatottsága.
Most ez a fidesz gumicsontja, eu szavazáson trányán szerepelt a jobbik.
Az az érdekes amikor az mszp idejében a fidesz szerepelt trágyán az eu szavazáson nem nagyon zavarta őket és nem verték a mellüket hogy ők ettől törpe párt.
Gusztustalan a kettős mérce amit használnak.
Volt egy választás és annak van egy eredménye.
A jobbik alig szerzett 6%-t. Az 5% felett kicsivel levő pártokat törpe-pártnak nevezik.
Egyéb kérdés?
A kdnp-ről nem mondták, hogy ne lenne törpe párt, de mivel nem indult külön a választáson és nem is róluk volt szó, így a kérdésben lényegtelen.
Orbán egy gőgös kanmajom, mindenki lenéz!
"Megnézném én azt, akinek én elkötelezettje vagyok" - mondta.
A nép, az országa eszébe sem jutott!
Persze. Orbán néz le mindenkit, ugye, te meg most jól megmutattad milyen is amikor valaki normálisan mond véleményt másokról.
Ja, nem.
A KDNP nem törpepárt, hanem a fidesz része. Önmagában egyetlen mandátum megszerzésére sem lenne képes...
Annak, hogy még létezikb az az oka, hogy a fidesz számára politikailag előnyösebb, ha az országot teljhatalmú állampárt helyett egy kormánykoalícióirányítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!