Miért van az, hogy a magyar emberek, mindent elvárnak hogy a fenekük alá legyen téve, ha pedig nincs így akkor azért csak és kizárólag a kormányt lehet okolni?
Van egy csendes többség, aki bizony nem elégedetlenkedik állandóan. Ebben a csendes többségben rengeteg olyan ember van, aki nem politizál, hanem meglátja az ország szépségeit és rossz oldalát is. A legtöbbjük kiegyensúlyozottan tájékozódik.
Nehéz elfogadnia az embereknek, de az állandóan csak elégedetlenkedők kisebbségben vannak. Akkor nem ilyen felállás lenne a politikában.
Igen, a kommentszekcióban az elégedetlenkedőkből van több. De ez hol nincs így? Elég csak pl. az értékeléseket megnézni, az emberek nagy része a jó szolgáltatást magától értetődőnek veszi, de ha valami baj van, akkor a neten kell sírni, nem ám megoldást keresni rá.
Nézd meg egy-két weboldal kommentszekcióját. Van pár komment, akik mindent szidnak. Az még nem azt jelenti, hogy ők a többség!
Ahogy a szólás tartja, a legkisebb kutya ugat mindig a leghangosabban.
Áruld már el, hogy ki a hibás azért, hogy a kezdő tanárok, rezidens orvosok, ápolók, műtősfiúk, beteghordòk, védőnők, szociális segítők, óvónők átlagban ilyen szaros 120-150 ezer közti béreket keresnek? Ezekért a kormány a felelős, nem az emberek. Nincs senki megbecsülve.
Akik hazajönnek külföldről, azok valószínűleg nem tudtak beilleszkedni, nyelvi akadályok voltak és honvágyuk volt.
Hidd el, ezek az okok.
A legtöbb nyugati országban átlag melòsként meg tudsz élni, nem kell nézned az árakat hónap végén is+ jó esetben havi 100-200 ezer közt meg is tudsz takarítani.
Itthon meg lehet a fizud nincs annyi.
Én Svájcban és Németországban éltem egész sokáig. Teljesen más világ sajnos.
Beteg lett a nagymamàm és miatta jöttem haza. 117 ezret keresek itthon, külföldön ennél többet tettem félre havonta, úgy, hogy mellette éltem, nem vegetàltam.
Komolyan vicc ez az ország és mindig a kisember van hibaztatva, véletlenül sem az, aki tehetne valamit a béremelésért mondjuk
"A bérek viszont kádáriak."
Kádári jólét csak a fidesz eltakarítása után lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!