Hogyha engem nem bántottak még a cigányok, akkor ez azt jelenti, hogy nincs is cigánybűnözés?
Figyelt kérdés
A tipikus migrénsimogató személyek, vagy azok akik kintről osszák az ézt, hogy a migránsok békések, azok is rendre elkerülik azokat a részeket, azokat a pontokat ahol nagyon sokan vannak. Csak azt nem értem, hogy miért nem mennek ki oda este, és akkor megtapasztalnák milyenek is a migránsok. És akkor talán nem mondanák azt, hogy nincs is migránsbűnözés, csak mert nem tapasztalták? Én sem tapasztaltam a cigánybűnözést ahol lakom, akkor ez azt jelenti hogy nincs is, Magyarországon pedig csúcs közbiztonság van? Csak mert egyszer se raboltak ki?2019. jún. 20. 22:44
11/15 anonim válasza:
Sajnos nehéz azonosítani a cigánybűnözést, mert a Népnemzeti Fehér Fajmagyar általában pontosan ugyanúgy néz ki és ugyanúgy viselkedik, mint a cigány.
12/15 Balogh Bence 2019 válasza:
A két végletet hoztad fel. Az, hogy valamit nem tapasztalsz meg, nem jelenti, hogy nem létezik, de ha megtapasztalod, akkor sem lehet álatlánostíani a te egyedi esetedből. Erre van a statisztika.
13/15 anonim válasza:
#10! #9. vagyok, miért ne létezne?
14/15 anonim válasza:
Te csak ilyen végletekben tudsz gondolkodni kérdező? Például ha történetesen egy magyar ember verne össze és rabolna ki téged akkor magyar bűnözésről beszélnél és akik felhívnák a figyelmedet hogy nem szép dolog általánosítani magyar simogatók lennének?
15/15 anonim válasza:
"Hogyha engem nem bántottak még a cigányok"
Majd fognak cimbora! Ha kimerészkedsz az óbudai lakópark őrzött biztonságából, és elmész Tiszaburára, de még a 8. kerület is jó éjfél után, akkor szerezhetsz tapasztalatokat, ahogy Hajdúnánáson is vagy az egész Szabolcs, Borsod, Hajdú megyékben is gazdagíthatod szerény tapasztalataidat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!