Orbán Viktor meddig képes hatalmon maradni jelen Magyarországon? Körülbelül hány évbe telhet míg megbukik? Köszönöm az értelmes hozzászóllásokat.
Szerintem október fog közelebb vinni ennek megválaszolasához. Mert bp főpolgármestere-ha épp nem egy báb az-a miniszterelnök után kb a leghatalmasabb ember.
Ha orbán hagyja hogy az össz ellenzéki jelölt győzzön,akkor már 22ben is rezeghet a léc a fidesznek.
Ha lezsírozza valahogy és belenyúl a szavazás eredményébe és tarlós marad,akkor átlépünk az autoriter kamu demokráciából,nem titkoltan diktatúrába és akár 10-15 évig is elhúzhatják.
De szerintem nem fogja hagyni semmiképp,hogy egy ellenzéki ilyen pozíciba kerüljön. Kerüljön bármibe de mindent be fog vetni a megakadályozására.
"Ameddig nincs normális ellenzék bármeddig"
Nem, mert nem fog örökké élni.
"Orbán 56 éves, várható élettartam 76 év, tegyük fel, hogy 5 évet akar pihizni, akkor maradt 15 év. 2030 reális leköszönés lehet."
S akkor jön Szijjártó Péter miniszterelnöknek.
Nem mindegy?
Orbán bukás? Akkor jön Szirup Szíjjártó Péter miniszterelnöknek, de a Fidesz marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!