Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor meddig képes...

Orbán Viktor meddig képes hatalmon maradni jelen Magyarországon? Körülbelül hány évbe telhet míg megbukik? Köszönöm az értelmes hozzászóllásokat.

Figyelt kérdés
2019. jún. 18. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem október fog közelebb vinni ennek megválaszolasához. Mert bp főpolgármestere-ha épp nem egy báb az-a miniszterelnök után kb a leghatalmasabb ember.

Ha orbán hagyja hogy az össz ellenzéki jelölt győzzön,akkor már 22ben is rezeghet a léc a fidesznek.

Ha lezsírozza valahogy és belenyúl a szavazás eredményébe és tarlós marad,akkor átlépünk az autoriter kamu demokráciából,nem titkoltan diktatúrába és akár 10-15 évig is elhúzhatják.

De szerintem nem fogja hagyni semmiképp,hogy egy ellenzéki ilyen pozíciba kerüljön. Kerüljön bármibe de mindent be fog vetni a megakadályozására.

2019. jún. 18. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha lenne egy normálisan gondolkodó ellenzék, aki tanulna végre az eddigi hibás gondolkodásaiból, akkor kevesebb lenne. De még ha változás is lenne az ellenzék oldalán, akkor is még min. 10 év garantált.
2019. jún. 18. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ameddig nincs normális ellenzék bármeddig"

Nem, mert nem fog örökké élni.

2019. jún. 18. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Legalábbis az általunk ismert univerzumban nem.
2019. jún. 18. 22:27
 15/18 mindentudó99 ***** válasza:
#9 Mar jó par eve várjatok azóta is késik a válság. Majd 20 ev mulva jön egy és elójöttö na én megmondtam.
2019. jún. 19. 05:56
 16/18 anonim ***** válasza:

"Orbán 56 éves, várható élettartam 76 év, tegyük fel, hogy 5 évet akar pihizni, akkor maradt 15 év. 2030 reális leköszönés lehet."

S akkor jön Szijjártó Péter miniszterelnöknek.

2019. júl. 11. 08:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt még óvatosan se lehet megsaccolni, egyszerűen nem látjuk előre a jövőt. Ahogy fentebb is írták, jöhet egy világgazdasági válság, ami általános elégedetlenséget szül, vagy valami teljesen váratlan módon borulhat a bili, mint 2006-ban az őszödi beszéd után. Mindez bekövetkezhet hetek, hónapok, évek vagy évtizedek múlva. Egyszerűen nem lehet tudni. '88-ban se gondolta senki, hogy a szocializmus végnapjait éljük.
2019. júl. 25. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem mindegy?

Orbán bukás? Akkor jön Szirup Szíjjártó Péter miniszterelnöknek, de a Fidesz marad.

2019. aug. 10. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!