Orbán miért papírból olvassa még a vita válaszait is? Pl. Ma amikor Jakab megmondta neki az igazat. Vagy hosszúnyelvű berci és habony már elsőre felállít egy válasz sablont? Amit fejből nem megy neki elmondani?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 23:49
11/15 anonim válasza:
Milyen lenne, ha így csajoznánk egy papírral a kezünkben.
- Szia, nevem Viktor. (lenéz a papírra: lp) Nagyon csenyos vagy (felnéz a papirról: fp) Nem látok gyürűt a kecsódon. (lp) Tegnap két kiflit és egy kefir vettem reggelire. (fp) Te is szeredet?
- Mit?
(lp) Kefirom. (fp)
- Mit akarsz?
(lp) Randevót (fp)
- Mivel foglalkozol?
(Jegyzeteket keres)
- Hogy is hívnak?
(lp) /nem találja/ (fl) Nem figyeltél?
- De Viktor.
- Viktor? Ez nem hangzott el (megtalálja a jegyzetet) Hogy lennék mán Orbán Viktor strómanja?
- Mi?
- (fl) Elkevertem a jegyzetet (lp) Mesterségem címere amerikából jöttem migránsok Soros Gyuri bácsi.
12/15 anonim válasza:
Mert mindegy mit kérdeznek úgyis ugyanazt mondja. Nem tudom, úgy látszik még azt a keveset se tudja megjegyezni. Soros, Brüsszel, migráns. De úgy látszik nem is kell több.
13/15 anonim válasza:
Most nézem: "vita válaszait"? Ő nem vitatkozik. Kinyilatkozik.
14/15 A kérdező kommentje:
Ilyen budahazi torosszkai fele provokatorokkal hogy kellett volna bannia Gyurcsanynak?
2019. jún. 18. 12:32
15/15 anonim válasza:
Azért, mert O1G egy báb. Valójában rettegne attól, hogy a nép egyszer számon kéri rajtu a galádságaikat és így próbál védekezni. Ha számon kérnék annyit mondana, hogy ő csak felolvasta a neki előre megírt szövegeket, fenyegetettségben élt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!