Szerintetek a sok elvakult akár balos akár jobbos, képes
lenne ölni is az (vélt) igazáért?
Figyelt kérdés
Tényleg attól tartok, hogy ezek képesek lennének ölni, nekik semmi sem sérthetetlen, önző jellemet vélek felfedezni akármelyik pártkatonánál is.
Egyszer egy forumon megkérdeztem, hogy polgárháborúban fognátok e fegyvert és válasz igen volt.. megnéztem a felhasználó profilját, és anyuka, de ő az a totál Orbán és fidesz fóbiás néni volt.
Nem félek, de akkor is, nagyon groteszk.
2019. jún. 17. 23:08
1/8 anonim válasza:
Az hogy ki mit mond egy random kérdésnél és mit is tenne a valóságban az teljesen már kérdés. Amellik kutya ugat az nem harap ez a mondás nem a kutyákra vonatkozik hanem az emberekre
2019. jún. 17. 23:18
2/8 anonim válasza:
A liberálisok is képesek rá.A libsiknek csak a pénz számít,semmi más.Az nem érdekli őket,hogy a bolygó tönkremegy a környezetszennyezés miatt és ez milliárdok életét veszélyezteti,őket csak a profit hajtja.
2019. jún. 17. 23:27
3/8 A kérdező kommentje:
Valóban, mert ők pl. egy kettős állampolgár-t nem engednének szavazni, "me há nem itt adózik" független, hogy ahol lénytelen adózni ott meg még hulladéknak sem veszik, náluk nincs emberség, csak a pénz, de a fideszes is ilyen, pl. ha más a szine a csókának, már rossz.. nagyon le vagyok én is butítva, régen annyira jó volt érvelni, meg anno még a legelvakultabb idiótával is tudtam 4 mondatot írni míg el nem kezdett anyázni, most meg.. már azzal kezdik, s fejezik be..
2019. jún. 17. 23:35
4/8 anonim válasza:
Nyiltan csak nagyon végső esetben. Ilyen volt amikor a cégét eladni vonakadó welt 2000 tulaját megölette az érdekelt fél vagyis a fidesz. De ez a sors várt volna simicskára is ha nem teszi amit mondanak a lelépése előtt.
Közvetett módon viszont lazán megteszik.
Egész európa idehordja a szemetét égetni mert nem akarja vele mérgezni a lakosságát. A fidesz szerint nincs ebben semmi amíg jó pénzt fizetnek érte.
Az eü leépítését orvosok nővérek elüldözését és az e miatt meghaló tömegeket meg nem kell kifejteni mindenki tudja. Tömeggyilkosság.
Ha meg a nép részéről gondolod hogy kialakul egy radikális hazafias gerilla csoport mint pl az ira és kiáll a magyarságért az elnyomókkal szemben,akár fegyveresen is,akkor a válasz a nem. Túl sok volt a kommunizmus most meg a fasizmus így az emberekben már nincsen meg a mindenáron ragaszkodás és az alapvető igazságérzet. Teljesen kihalt és a megalkuvás vette át a helyét. Vagy fogják magukat és elmennek másik országba. Nem harcolnak nem érdekli már őket ilyesmi.
2019. jún. 17. 23:53
5/8 anonim válasza:
Olvasok néha olyan kommenteket, hogy kedvem volna hozzá, de asszem nem.
2019. jún. 18. 05:21
6/8 anonim válasza:
A szélsőségesek (komcsik, nácik) igen. Ők semmi kivetni valót nem látnak az egykori tömeggyilkosságokban sem. A komcsik azért, mert elképesztően hülyék és szemetek, a nácik pedig mert az átlagnál sokkal érzékenyebbek, nagyobb az igazságérzetük, és megbosszulnának, megelőznének minden bűnt. Pl. egy nép áll ma minden mögött, a kommunista vezetők 90%-a, a média irányítói. Vagy ez, hogy most Belgiumban 1, azaz 1 év után szabadon engednek egy 16 éves lány életét elvevő (migráns) gyilkost, csak mert 17 évesen követte el, és "nyilván" megbánta... Mi szélsőjobbosok épp ellenkezőleg járnánk el a bűnösökkel szemben.
2019. jún. 18. 07:25
7/8 A kérdező kommentje:
Nem a bűnözőkről írtam. Lehet gonosz, de egy tolvajnak fölösleges továbbá teljes végtaggal élni, nem a jót szolgálja, ő nem fog újra éleszteni pl. ha baj van. Egy gyerekekeket bántó embernek meg nem kell oda a zacsi tartalma.. Persze ehhez értelmes, szakmailag is jó bíról kellenének, amíg haverok, meg párt oldalról becsúszott arcok vannak, addig felesleges ilyet írni..
2019. jún. 18. 09:06
8/8 anonim válasza:
Ez a te értékrended, a szélsőjobb lényege az igazságosság, a bűn megszüntetése. A demokrácia nem ilyen, sosem ilyen volt, a görögök az idióták uralmának tartották. A bal, szélbal pedig maga a gonoszság, a mások megkárosítása kommunizmus, pozitív diszkrimináció vagy antirasszizmus címszó alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!