Lesz valamilyen hatással a kormányra az Úz-völgyi incidens?
Én honnan tudjam? Csak a szeretve tisztelt kormányunkideológiáját követem. Úgy is mondhatnám, hogy a románok "határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket". Ezt így kéne minden független, büszke nemzetnek. Az idézet Orbán Viktortól, Európa megmentőjétől származik.
(Néha úgy érzem, a Gyakorin még a legegyszerűbb iróniával is messze fölé lehet lőni...)
#11:
Molyember, nem vagyok semmilyen párt tagja, te csak úgy tudod elképzelni valakit, hogy az illető Fideszes vagy Szélsőjobbos vagy Baloldali / Liberális ?
És a félresikerült és túltolt migrációs hisztériakampányt és falusi boszorkányégetést, amit a félhülye miniszterelnökünk akkor is védelmébe vett, amikor nem kellett volna, "populista" okokból, miért hozod egy szintre az intézményesített és valóságos kisebbségellenességgel, amit régóta gyakorolnak mondjuk Romániában, érezhetően ?
Normálisabban véve lehetne tekinteni, hogy van egy ultra-nacionalistákból, focidrukkerekből és pszeudo-történészekből verbuválódott réteg, aki valóban gyűlöl minket, minél kisebb, de annál hangosabb módon, de sajnálatosan Politikusok is osztják az ilyenek nézeteit. Nálunk meg "csak" populista kormány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!