Lehetnek titkos gulágok Magyarországon?
Figyelt kérdés
Oroszországban állítólag még mindig vannak ilyen titkos bányatelepek, ahol elrabolt embereket tartanak fogva és dolgoztatják őket. Sokan meg is halnak az ilyen helyeken, ami nem meglepő, hiszen ott moslékon tartják az embereket és akik kihullnak azokat simán elásatják a többiekkel gödrökbe. Pár éve hallottam pletykákat egy Borsodban működő hasonló bányáról. Tervben is volt, hogy egyszer szétnézek arra kicsit oknyomozgatni, de mivel segélyből élek, így nem nagyon engedhetek meg magamnak ilyen kiruccanásokat. Az állítólagos hely GPS koordinátáit megszereztem még korábban, de én kétlem, hogy eljutok odáig, illetve a veszélyességi faktor is igen magas. Félő, hogy engem is elfognának. Nem szeretném hátralévő életemet egy sóbányában tölteni.2019. jún. 15. 21:57
11/14 anonim válasza:
"Lehetnek titkos gulágok Magyarországon?"
HOL?
És MINEK lennének?
Láthatólag szabadon lófrál minden elmebeteg is - és sokan itt írogatnak hülye kérdéseket közülük - akkor meg mégis kiket tennének ezekbe a "gulágokba"?
Az eltűnt emberek nagy része egyszerűen az országból lépett le (vagy vitték). Mint a szomszédaink, akik megléptek a deviza adósságuk elől, vagy mint régebben egyik rokonom, aki fiatalként a családja tudta nélkül lelépett külföldre mert elege lett az otthoni dolgaikból.
12/14 anonim válasza:
Szabolcs, BOrsod, Hajdú-bihar tulajdonképpen az, a 120 ezres fizetésekkel és a rengeteg cigánnyal.
13/14 anonim válasza:
Én arra volnék kíváncsi hogy Romániában vannek e olyanok? Vagy a politikai foglyokat a börtönokben dolgoztatják. Mert az tuti hogy még mindig vannak politikai elitéltek. Persze ezeket csak kivűlről szeretném látni.
14/14 anonim válasza:
ez nem választás kérdése. ha kívülálló kívülről látja akkor utána belülről is látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!