Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érdekli a felhasználókat...

Miért érdekli a felhasználókat, hogy melyik politikus zsidó származású?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Jaja... Nyilván minden zsidó maga a sátán. Nekem is van egy zsidó ismerősöm, és egyszer láttam a szarvait meg a patáit mikor zuhanyzott. Meg egyesek azt beszélik, hogy teliholdkor élő kecskék vérét issza.
2010. júl. 9. 09:13
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Mi rossz van abban, ha kiderül valakiről, hogy zsidó? És miért baj ha mondjuk megtudom?
2010. júl. 9. 11:05
 13/15 A kérdező kommentje:
rossz nincs benne! pont ez az, hogy akit ez már annyira érdekel, hogy itt kérdezgeti az valószínűleg nem azért teszi, mert húdenagyon érdekes, hanem, mert tudni akarja, hogy kit kell pocskondiázni a korrupt politikusok hibáiért!
2010. júl. 9. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Én például tudom bizonyos emberekről, hogy zsidók-e vagy nem, mégsem változtat semmin. Ezt a dolgot embere válogatja. De ha már pocskondiázásnál tartunk, ez érvényes a zsidókra is...ők is tudnak rágalmazni és rasszista kijelentéseket tenni. De ezt a többség észre sem veszi vagy nem akarja észrevenni.
2010. júl. 10. 08:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondom, hogy minden zsidó rossz, meg ki akarja rabolni az országot. De azért az elgondolkodtató, hogy a világom a zsidókat és a cigányokat szinten mindenhol valamilyen szinten, az emberek egy jelentős része elítéli. Tényleg aki nincs berögösödve és kicsit nyitott az új dolgokra utána néz ennek meg annak lehet meg fog változni egy-két dologról a véleménye.
2010. júl. 12. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!