""Azért nincs akkora támogatása az ellenzéknek, mert Fideszes média túlsúly van, és nincs szólásszabadság? ""
2019. jún. 13. 22:07
42/66 A kérdező kommentje:
Nem nézed, mert akkor tudnád hogy ellenzéki hírekről is beszámol. A kormányt pedig igenis arra hatalmazták fel, hogy ő legyen többségbe. Ha nem tetszik, akkor valtsák le a Fideszt, és akkor ők lesznek többségben. A kormány határozza meg hogy mekkora adókat vezet be, és mennyit különít ell belőle a közmédiának, ez onnantól fogva nem az emberek pénze, hanem azé akit felhatalmaztak hogy banyon vele. És mivel a közmédia az állam oénzéből, akit a szavazók felhataztak, működik ezért az ő tulajdona. Ezért van ő többségbe, így hatalmazták fel őt az emberek.
2019. jún. 15. 11:36
43/66 Fizikakedvelő válasza:
Alig számol be valamiről. Minimális az amiről beszámol. Gerinctelenül bánik mindennel ami nem fideszes. Ami fideszes,azt ajnározza és imádja. Pont mint te. Nem vitatkozom tovább olyan valakkivel,aki szerint helyénvaló a közmédia fideszes iránya. Ez nem közmédia. Ez fideszmédia. Semmi közös nincs benne.
44/66 A kérdező kommentje:
Én keményebben bánnék a haza árulókkal....
2019. jún. 15. 11:45
45/66 A kérdező kommentje:
De látszik hogy nem nézed az M1-et.... Csak okoskodsz....
2019. jún. 15. 11:46
46/66 Fizikakedvelő válasza:
Erről ugye beszámolt az M1? De tényleg mutass már olyan ellenzéki híreket,amik nem a napnál is világosabbak.
47/66 A kérdező kommentje:
2019. jún. 15. 11:57
48/66 Fizikakedvelő válasza:
#47:Ó értem. Amivel te nem akarsz foglalkozni,azzal nem foglalkozol! Én sem foglalkozom a belinkelt videóval. Nem is kérdezett meg semmit az M1. Fideszbérencekkel én nem foglalkozom!:D
49/66 Fizikakedvelő válasza:
50/66 A kérdező kommentje:
Mikor volt sikeres?
2019. jún. 15. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!