Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezik "MSZP kártya"? Azaz...

Létezik "MSZP kártya"? Azaz bármilyen kérdésre rábökni, h "de az mszp így meg úgy. " brmiről is van szó.

Figyelt kérdés
egyre gyakoribb szerintem, hogy ez az ellenérv.
2010. júl. 8. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
15%

bármilyen kérdésre... ez így nem pontos!

Valóban gyakori! Ki volt kormányon?

4 év múlva meg FIDESZ kártya lesz! (vagy már van?)

Kit izgat? te csak dolgozz, éld az életed!

2010. júl. 8. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen,mostanában a fidderek alkalmazzák előszeretettel
2010. júl. 8. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Jaja, bőszen alkalmazzák.
2010. júl. 8. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ti a "pártkönyvről" beszéltek, ami régen volt? Jézusom, ne ijesztgess..
2010. júl. 8. 18:02
 5/8 A kérdező kommentje:
valóban mszp volt, de ettől még egy kínos kérdésre nem érv az, hogy "nah és az mszp?"
2010. júl. 8. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez úgy műxik, hogy a felszínen marják egymást, mindig az előző miatt volt minden, még a dinoszarauszok is miattuk hóttak ki, de a háttérben együtt lopnak. Aki meg nem volt elég ügyes, bősz erkölcscsőszként kivetik maguk közül a sittre. Rohadt banda ez, secko jedno jobbos vagy balos!
2010. júl. 8. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért jön elő az MSZP kártya mert nehogy azt hidd, hogy 2 hónap elmúlik te meg visítasz a Fideszre mint a kismalac.

Keller meddig játszotta az agyát 2,5 évig és nem talált semmit. Várjátok ki a sorotokat, majd szépen jönnek a tények és telnek meg a börtönök jogosan elítélt szoci isteneitekkel.

2010. júl. 8. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valakinek nem tetszik ez a "bezzeg az mszp" válasz, nem biztos hogy mszp-és. Pl én sem vagyok/voltam az. Mégis megfutamodásnak tartom, ha valaki ahelyett, hogy a hibák okáról, javításáról beszélne, inkább a másik dolgait hozza fel.

Így nem lesz meg az a nagy "nemzeti együttműködés".

2010. júl. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!